Ana SayfaDedikoduSeda Sayan Sözlerinin Çarptırıldığını Açıkladı

İlgili Postlar

Seda Sayan Sözlerinin Çarptırıldığını Açıkladı

Seda Sayan sözlerinin çarptırıldığını açıkladı. Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan, mücevher fuarında parmağında yüzüklerle poz vermiş, “Ben mücevher kadınıyım. Zaten artık kadınların mücevherlere ulaşması da kolaylaştı. Artık kadınlar her şeye sahip olabiliyor” demişti. Sosyal medyada tepki çeken ünlü şarkıcıdan yeni açıklama geldi. İşte Seda Sayan’ın o açıklamları;

Seda Sayan’dan Tepki Çeken Açıklamalar

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta İstanbul Jewelry Show’da mücevher standında görüntülenmişti. 59 yaşındaki sanatçı, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda’sıyım. Bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler kimde olacak?” ifadelerini kullanmıştı.

7 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturacak olan ünlü şarkıcı, “Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar’ın işi kolaylaştı” sözleriyle dikkat çekmişti.

Seda Sayan Sözlerinin Çarptırıldığını Açıkladı

TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programına ses kaydı gönderen Seda Sayan, mücevher konusunda sözlerinin çarpıtıldığını ve çok kırgın olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler