Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ve İdil Fırat nişandan sonra ilk kez görüntülendi

İlgili Postlar

Mert Fırat ve İdil Fırat nişandan sonra ilk kez görüntülendi

Mert Fırat ve İdil Fırat nişandan sonra ilk kez görüntülendi. Evlenme yolunda hızla ilerleyen Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, nişan yüzüklerini taktıktan sonra ilk kez görüntülendiler. Çiçeği burnunda çift, aynı karede poz vermemek için mücadele etti. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat: “Bana ‘beta erkeği’ diyorlar”

Mert Fırat ve İdil Fırat nişanlandı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Serhan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncusu Mert Fırat, İdil Fırat ile nişanlandı. İki hafta önce İdil Fırat’ı ailesinin yanına götürerek tanıştıran Mert Fırat, iki buçuk aydır aşk yaşadığı İdil Fırat ile evlenme hazırlığında.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat ve İdil Fırat nişanlandı

Geçtiğimiz hafta İdil Fırat’ın ailesinin İstanbul’daki evinde kız isteme töreni gerçekleştiği, İdil Fırat ve Mert Fırat çiftinin nişan yüzüklerinin takıldığı iddia edilmişti.

İdil Fırat Kimdir?

Birbirlerinden uzaklaştılar

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, nişandan sonra ilk kez objektiflere yansıdı. Bir alışveriş merkezine gelen İdil Fırat ve Mert Fırat, görüntülendiklerini anladıkları anda hızla birbirlerinden uzaklaştı. Aynı karede yer almamak için çaba harcamaları ve birbirlerinden uzaklaşmaları şaşkınlık yarattı.

Kadınların çok aktif olduğu bir hayatta büyüdüm

Ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz  haftalarda ‘Farklı Bir Erkeklik Umut Edilebilir mi?’ konulu panele katılmıştı. Cinsiyet eşitsizliği, kadın erkek ilişkilerine dair farklı sorunların ele alındığı panelde söz alan Mert Fırat, “Kadınların çok aktif olduğu bir hayatta büyüdüm. Oradan beslenerek, hiçbir zaman insanları kadın-erkek diye ayrı kimlikle değerlendirmedim. Cinsiyet eşitsizliği benim geçmişimde az olan, şimdilerde ise herkesin mücadelesi haline gelen bir konu. Son üç yıldır bununla ilgili aktif olarak projelerde yer alıyorum. Kadınların yanı sıra erkeklerin bilinçlenmesi ve mücadele etmesi kanısındayım. Yanındayız Derneği de, bu bilinçle oluşturulan bir platform… Partner olarak adlandırdığımız çevremizdeki erkekleri, bir nebze geliştirmek ve değiştirmek derdindeyiz. Bire bir temastan başlayıp, toplumun geneline yaymayı hedefliyoruz. Bir çalışmanın içerisinde kadın yoksa muhakkak eksiktir. Erkekliğin imkansız iktidar olduğunu çocukken anladım. Daha sonra da kurduğum bütün işler içerisinde, kadın sayısı fazlaydı. Pratikte onlara yükü de bırakarak çalışıyoruz.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler