Ana SayfaÜnlülerYasemin Özilhan'dan estetik açıklaması!

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan’dan estetik açıklaması!

Yasemin Özilhan’dan estetik açıklaması! Güzel oyuncu Yasemin Özilhan, estetik yaptırdığı iddialarına ne yanıt verdi? Yasemin Özilhan estetik yaptırdı mı? Detaylar haberimizde…

Yasemin Özilhan doğumdan sonra nasıl zayıfladığını açıkladı…

Yasemin Özilhan estetik yaptırdı mı?

İzzet Özilhan ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki kızını büyüten ve anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, estetik iddiaları ile gündeme gelmişti. Yasemin Özilhan, estetik iddiaları hakkında “Hep estetik diyorlar ama ben bir tek dudağımı yaptırdım.” diye açıklama yaptı. Açıklamalarına devam eden Özilhan, “‘Doktorlar’ dizisinde 58 kiloydum. Şuan 50 kiloyum. Diziye 20 yaşında başladım, 22’de bitirdim. Şuan 33 yaşındayım. Belli bir yaştan sonra yüz inceliyor, oturuyor. O dizi için bana zorla kilo aldırmışlardı.” dedi.

Yasemin Özilhan kimdir?

Yasemin Özilhan doğumdan sonra nasıl zayıfladı?

Doğum kilolarından nasıl kurtulduğunu da sözlerine ekleyen Yasemin Özilhan, “Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım… Büyük olan aynı babaanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar… Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmek yemedim. Kahvaltıyı 10:30’da yapıyorum. Öğlen çok çok acıkırsam 14:00 gibi zeytinyağlı enginar yerim. Akşam da 18:00 gibi yemek yerim bir daha yemem.” diye konuştu.

Bir dönem oyunculuk performansı ile ekranların yıldızı olan Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerine son vermişti. Şimdi, evliliğinden dünyaya gelen kızlarını büyütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler