Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma

İlgili Postlar

Demet Akalın: Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma

Demet Akalın: Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma! Bodrum’da sahne alan Demet Akalın, giydiği mayo nedeniyle frikik verdiğinde kendisini görüntülemeye çalışan muhabire seslendi. Akalın, “Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hemde Gucci” dedi ve herkesi kahkahalara boğdu. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Demet Akalın’ın yeni şarkısı ‘Canıma da Değsin’ yayında! Haberimizden dinleyebilirsiniz…

Demet Akalın konserinde mayosu ile dikkat çekti

Yeni şarkısı ‘Canıma da Değsin’ bugün yayınlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Yoğun bir konser maratonu olan Akalın, önceki gün Yalıkavak’ta bulunan bir beachte sahne aldı. Kendisini dilemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşatan ünlü şarkıcı, mayosu ve üstüne giydiği pareosu ile dikkat çekti.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın 33 bin lira değerindeki ceketi olay yaratmıştı

Sahneye mayo ve üzerine giydiği pareo ile çıkan Demet Akalın, son zamanlarda pahalı kıyafetleri ile sık sık gündeme geliyor. Akalın, son olarak yeni şarkısının kapak resmi için objektif karşısına çıkarken giydiği 33 bin lira değerindeki bir dünya markası ile gündeme gelmişti.

Röntgenci arkadaşım, altımı çekme mayo var, hem de Gucci

33 bin lira değerindeki ceketi ile eleştirilen Demet Akalın, zaman zaman esen rüzgar nedeni ile uçuşan pareosundan frikik verdiğini fark edince “Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hemde Gucci” diyerek herkesi kahkahalara boğdu.

Frikik çeken arkadaşa dışarıda gereğini yapın

Demet Akalın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına takılarak “Frikik çeken arkadaşa dışarıda gerekeni yapın.” dedi. Neşeli ve esprili halleri ile dikkat çeken Demet Akalın, “Aman arkadaşlar şaka yapıyorum, şimdi ciddi anlarlar. Başımıza iş almayalım, onlar benim canım.” dedi ve haberciler olan sevgilisi ifade etti.

Demet Akalın doğum günü olan hayranına bilekliğini hediye etti

Demet Akalın, konseri sırasında doğum günü olan bir hayranına bilekliğini hediye etti. Akalın, çizmelerini isteyenlere ise hiç kulak asmadı.

Pırlantanızı kendiniz alın

Pırlanta yüzüğüne laf atanlara da yanıt veren Demet Akalın, “Hanım arkadaşlarım, kendiniz alın, sakın eşlerinizden istemeyin. Şeker olur, nohut olur, sonra ceviz kadar olur. Siz kendiniz alın.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler