Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den takipçilerine vücut sitemi!

İlgili Postlar

Demet Şener’den takipçilerine vücut sitemi!

Demet Şener’den takipçilerine vücut sitemi! Eski manken Demet Şener, sosyal medyada kendisini eleştiren takipçilerine gönderme yaptığı bir paylaşımda bulundu. Şener, “Eyy her şeye bir kulp bulan 3-5 takipçi.” dedi. Detaylar haberimizde…

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Aynı Okulda Oy Kullandı

Demet Şener yine gündemde

İbrahim Kutluay ile aralarındaki olaylı boşanma sürecinden bu yana her yaptığı ile magazin gündemine gelen eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisini eleştiren takipçilerine sitem etti.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener’den takipçilerine sitem

Demet Şener, yaptığı paylaşımda “Eyy her şeye bir kulp bulan 3-5 takipçi… Bu post size! Olmuş mu? Model gibi durabilmiş miyim? Poz verirsin hep poz derler, naturel çekileni koydun mu vücudun garip haller alıyor derler. Kot giyersin elbise giy derler, elbise giyersin kot daha çok yakışıyor derler. Daha çok sayabilirim. Çok azınlıksınız ama. Yine de bilin istedim nasıl mutluysam öyle yaşıyorum ve kendimi sevdirme ya da beğendirme gibi bir derdim yok. Çok şükür beni seven çok güzel bir topluluk var onlar bana yeter. Güzel bakan güzel görür…” diye sitem etti.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşandı mı?

Eski manken Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda eski basketbolcu eski eşi İbrahim Kutluay ile yaşadığı boşanma süreci hakkında “Mahkemeden şiddetli geçimsizlik ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma kararı çıktı. Ancak ben söz konusu karara zina unsurunun da eklenmesini talep ettim ve bunun için Yargıtay’a başvurdum. Bizimki beceremedi. Ocak ayındaki karar kesinleşmeden itiraz ettiğim için de boşanma gerçekleşmedi. Herkes doğru düzgün boşanıyor, bir ben boşanamadım. O kadar ağrıma gidiyor ki.” diye konuşmuştu. Boşanmalarına rağmen çocukları için tatile birlikte çıkan çiftler hakkında konuşan Demet Şener, “Şahsen onunla tatile çıkmak istemem. Çocuklar adına merhaba merhaba, o kadar. Düzgün şekilde boşansaydık diğer insanlar gibi bunu çocuklarım için ben de isterdim ama artık olmaz. Zaten o zamanında teklif etti, ben istemedim. Şu anda öyle bir şeye hazır değilim. Ayrıca zaten kendisi başkalarıyla tatile çıkmayı tercih ediyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler