Ana SayfaÜnlülerNagihan Karadere SMS sponsoru var iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Nagihan Karadere SMS sponsoru var iddialarına ne dedi?

Survivor yarışmasında finale kadar kalmayı başaran Nagihan Karadere SMS sponsoru iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte yarışmacının yaptığı o açıklama.

Survivor yarışması ile birlikte tüm Türkiye’de tanınan ve 2018 kadrosunda yeniden yer alarak başarılı bir performans sergileyen Nagihan Karadere yarışma sonrasında farklı iddialarla gündemde yer almıştı.

Nagihan Karadere Survivor sonrasında ilk neyi paylaştı?

Nagihan Karadere SMS sponsoru ile anlaştı mı?

SMS sponsoru ile anlaşma yaptığı ve bu nedenle yarışmada yüksek bir derece elde ettiği iddia edilen Nagihan Karadere, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Nagihan Karadere kimdir?

“SMS sponsoru nedir ya?”

“Ben sağda solda bir şeyler duyuyorum ama gülüp geçtim ama baktım ki ciddiye alınmış. Benim bir sponsorum yok. SMS sponsoru nedir ya. Siz gerçekten hazımsızlığınızı neye bağlayacağınızı şaşırmışsınız. Benim destekçilerim sadece değerli halkımız oldu kabullenin hazmedin artık. Hazımsızlara zavallılara tek cevabım” açıklamasıyla bu konudaki iddialara yanıt veren Nagihan Karadere, bu açıklaması ile iddiaların gerçek olmadığını da açıklamış oldu.

Yarışmada ne yapmıştı?

Survivor 2018’de Adem ile birlikte finale çıkmayı başaran Nagihan Karadere, finalde rakibi geçemedi ve yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler