Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'nin 18 yaşındaki fotoğrafı görenleri şoke etti

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin 18 yaşındaki fotoğrafı görenleri şoke etti

Meryem Uzerli’nin 18 yaşındaki fotoğrafı görenleri şoke etti. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, 18 yaşında olduğu bir fotoğrafı ile şaşırttı. Sosyal medya hesabından yıllar öncesine ait fotoğrafını paylaşan Meryem Uzerli, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Detaylar haberimizde…

İşte Meryem Uzerli’nin Gözlüklü Hali!

Sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor

Güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Meryem Uzerli, başarılı oyunculuk performansı ile de sık sık adından söz ettiriyor. Meryem Uzerli, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme geliyor.

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli’den 18’lik paylaşım

Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından 18 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Uzerli’nin çok genç olduğu dönemde çekilmiş fotoğrafına kısa sürede beğeni ve yorum yapılırken, takipçileri onun hiç değişmediğini düşündüklerini ifade ettiler.

İşte Meryem Uzerli’nin 18 yaşındaki hali

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde de gözlüklü bir fotoğrafını paylaşmıştı. Şu sıralar küçük kızı ile tatilde olan güzel oyuncu Meryem Uzerli, gözlüklü hali ile de takipçilerinden tam not almayı başarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler