Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu Hakkında Bomba İddialar!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Hakkında Bomba İddialar!

Ara ara hakkındaki çarpıcı iddialarla gündeme gelen Meltem Miraloğlu hakkında bomba iddialar gündeme geldi. Meltem Miraloğlu’nun Amerika’da yaşadığı süreçle ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar;

Ülkü Gözen Onur Akay’a Röportaj Verdi

Ülkü Gözen Stewart, Türkiye’ye geldi ve Onur Akay’a röportaj verdi.

Akay’ın YouTube kanalında yayımlanan röportajda Meltem Miraloğlu’nun kürtaj yaptırdığını ve Green Card sahibi olduğunu iddiaları gündeme damgasını vurdu. Akay, en son Meltem Miraloğlu’nun hamile olduğunu söylemiş ancak Miraloğlu bu iddiayı keskin bir şekilde yalanlamıştı. Akay, bu son röportajında bu bilginin ilk kez kaynağını açıkladı ve bu bilgileri Meltem Miraloğlu’nun New Jersey’deki aşık olduğu Türk gencinden aldığını dile getirdi. Ayrıca Akay, bu sefer Meltem Miraloğlu’nun kürtaj yaptırdığını ve Green Card aldığı iddiasını da öne sürdü.

Meltem Miraloğlu’ndan hapis talebi!

Meltem Miraloğlu Hakkında Bomba İddialar!

Stewart, Miraloğlu’nun Amerika’ya ilk gittiğinde kaldığı New Jersey’de aşık olduğu Türk genci ile yaşadığı olaylardan dolayı o zamanlar koruma altına alındığını ve kendi eyaletlerine polis eskortu ile geldiğini söyledi.

Röportajda Onur Akay’ın “Siz Meltem Miraloğlu’nu kurtardınız” sorusu üzerine Stewart, “Evet adı gerçekten kurtarmak. Güvende olduğu halde hala o kişiyi sayıkladığı için biz açıkçası çok problem yaşadık Meltem’le.” açıklamasını yaptı.

Amerika’dayken Meltem Miraloğlu’nun çok yanlış yolda ilerlediğini de dile getiren Stewart, “Meltem darp edilmişti. Bütün vücudu çürük içindeydi. Ben bunu gözümle gördüm. Keşke Meltem çok doğru ilerleseydi” dedi.

“Kız Baba Buldum Diye Titredi”

Meltem Miraoğlu’nun önce kendisini evlat edinen ve daha sonra evlenen Patrick’le nasıl tanıştığını anlatan Stewart şunları söyledi;

“Biz onu ziyarete gitmiştik. Açık kalp ameliyatı olmuştu. Meltem bizden uzak oturdu. Elinde telefonla burnunu kıran kişiyle istişare içindeydi. Hasta ziyareti kısa olur. Tam kapıdan çıkacağız, kendisi kızımızın kim olduğunu, neden hiç konuşmadığını ve mutsuz göründüğünü sorunca, Meltem anlatabilirsiniz dedi. Biz de üstünkörü anlattık. Çok sinirlendi ve ben onu evlat edinirim deyince Meltem’in gözyaşlarını gördüm. Kız baba buldum diye ağladı titredi, hepimiz çok duygulandık. O gün apar topar adamın evine taşındı. Meltem adamı o kadar çok öpüyordu ki, hep uyardım, o kadar sarılma, gerçek baban değil. Adam baba diye aldı ama içeride aşık olduğuna inanıyorum.”

Meltem Miraloğlu kimdir?

“Meltem Adamı O Kadar Çok Öpüyordu Ki…”

Akay ise Meltem Miraloğlu’nun kendisine verdiği röportajda, “Ben adama olta attım” dediğini söyledi. Bunun üzerine Stewart, Miraloğlu’nun kendisine de “çaresizlikten beni evlat olarak almıyorsa karısı olarak da razıyım.” dediğini de hatırlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler