Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel'e Demet Şener'den Yanıt

İlgili Postlar

Çağla Şikel’e Demet Şener’den Yanıt

Son dönemlerde eski aşk hayatıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan eski manken Çağla Şikel geçtiğimiz gün “Fakir biriyle de birlikte olurum” açıklamalarıyla gündeme gelmişti. O sözlerle sosyal meydanın da en çok konuşulan ismi olan Çağla Şikel’e Demet Şener’den yanıt geldi. İşte Demet Şener’in o sözleri;

Çağla Şikel’in Bomba Açıklaması

Geçtiğimiz Kenan Doğulu’nun Harbiye’deki konserini dinlemeye giden ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel konser sonrası ayaküsütü basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Çocuklarının okulu olduğu için evde bıraktığını “Onları daha erken saatlerde olan konserlere götürmeye çalışıyorum. Bugün evdeler çünkü okulları var” sözleriyle dile getiren ünlü sunucu “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu şu şekilde yanıtladı; “Eğer birisi olursa ben de isterim beraber geleyim, konserde müzik dinleyim ama şu an yok. Çok zengin, çok fakir benim için fark etmez. Allah’a şükür benim her şeyim var. Fakir insanla da beraber olurum”

Çağla Şikel “Aşının Hiçbir Yan Etkisini Yaşamadım”

Çağla Şikel Kimdir?

Demet Şener: Sporu Aksatmıyorum

Önceki gün Nişantaşı City’s’de spor çıkışı görüntülenen Demet Şener muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Formda ve fit olmanın sırrının doğal beslenme, spor ve tencere yemeklerinde gizli olduğunu söyleyen Şener şu açıklamayı yaptı;

“Çok iyi bakıyorum kendime, spor yapıyorum. Aslında herkesin bildiği basit yöntem var, yaktığından daha azını yiyeceksin. Hiç yaşlanma korkum yok. 44 yaşındayım.”

Çağla Şikel’e Demet Şener’den Yanıt

Bunun yanı sıra basın mensuplarıyla Çağla Şikel hakkında da konuşan Şener, meslektaşına şu sözlerle destek çıktı;

Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Onu anlatmak istemiş. Aşk bu, kiminle olursa aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Karşımızdaki insanın herhalde pusulasını araştırmıyoruz. Onu demek istedi Çağla. Belli bir işi gücü olsun, onun dışında aşk yani”

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler