Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel "Aşının Hiçbir Yan Etkisini Yaşamadım"

İlgili Postlar

Çağla Şikel “Aşının Hiçbir Yan Etkisini Yaşamadım”

Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şikel koronavirüs aşısı olmuş ve çok konuşulmuştu. Ünlü model önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Şikel aşı hakkında konuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Çağla Şikel Kimdir?

Çocuklar Çok Çabuk Büyüyor

Ünlü model Çağla Şıkel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Annesi Asuman Şıkel’le alışverişe çıkan model, oğluna hediye aldıklarını söyledi:

“Yarın Uzay’ın doğum günü. Anneannesi ile yeni tablet hediye aldık. Çocuklar çok çabuk büyüyor. Hafta sonları babalarında kalıyorlar. Döndüklerinde sanki boy atıyorlar. Zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Spor yapıyorum, düzenli besleniyorum. Yaza umut bağladık umarım virüs biter.”

Aşının Yan Etkisini Yaşamadım

Covid-19 aşısı gönüllüsü olan Şıkel, hiçbir yan etkisini yaşamadığını açıkladı: “Biz bir yıl boyunca takip altında oluyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu işin içinde olmaktan gerçekten çok mutluyum. Herhangi bir sıkıntı yok.”

Ünlü model tehdit mesajları alması hakkında ise “O mesaj sonrası başka bir mesaj daha gelmişti. Büyük ihtimalle içi boş bir olay. Ama tabii ki işlemler sürüyor. Tekrarının olmaması içimi rahatlatıyor” dedi.

Cesaretime İnanamadınız

Çağla Şikel aşı olmasının ardından şu açıklamada bulunmuştu;

“Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm… Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan ‘Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim…”

Koronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

Gönüllü olarak aşı yaptıran Çağla Şikel, aşı olduktan sonra nasıl olduğu ile ilgili bilgi verdi. Şikel, “Televizyon programı dolayısıyla koronavirüsün başından bu yana işin içinde olduğunu söyleyen Çağla Şikel, aşı yaptırmaya bilim insanlarıyla konuşarak karar vermiş. Aşı olmak için “Önce Sağlık Bakanlığı’na başvuruyorsunuz. Uygun görülürseniz PCR, antikor gibi birtakım tahliller yapılıyor. Bir sıkıntı görmezlerse aşıya çağırıyorlar.” açıklamasıyla kısa bir bilgilendirme yaptı.

Aşı olduktan sonra uzun süre takip ettiklerini söyleyen Çağla Şikel, kendini çok iyi hissettiğini açıkladı. Sağlık durumuyla alakalı bir problemi olmadığını söyleyen Şikel, koruyuculuğunun başlaması 6 haftayı buluyormuş. Ocak ayının 11’inde ikinci doz aşı vurulacağı bilgisini verdi. “Toplumun yüzde 80’i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız.” diyen güzel manken, öncü olmak istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler