Ana SayfaDedikoduHande Sarıoğlu: İyi Sallıyorum

İlgili Postlar

Hande Sarıoğlu: İyi Sallıyorum

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yayımladığı ortanyal videosu nedeniyle işinden olan haber spikeri Hande Sarıoğlu geçtiğimiz gün Okan Bayülgen’in porgramına katıldı. Samimi açıklamalarda bulunan Hande Sarıoğlu “İyi sallıyorum” sözleriyle herkesi kahkaya boğdu. İşte Sarıoğlu’nun açıklamaları;

“Topuklu Ayakkabı Giyince Çok İyi Sallıyorum”

Kariyerini etkileyen dans videosunu çektiği günü anlatan Sarıoğlu, “O gece arkadaşımın doğum günüydü. Biz pandemi şartlarında cumadan pazara karantinaya girdiğimiz bir dönemdi. 3 kız arkadaşımla birlikte Pazartesi’ye kadar benim evimde kalacaktık. Aramızdan bir arkadaşımızın da doğum günüydü. Cumartesi günü İbo Show var. İbo Show’da da Didem’in çıkacağını biliyoruz. Ben de küçüklüğümden beri okul hayatımda, düğünlerde, kermeslerde dans eden ama dans türü de oryantal. Çünkü iyi yapıyorum bu işi, iyi sallıyorum. Evde bilerek topuklu giydim çünkü topuklu giyince daha iyi sallıyorsun” dedi.

“Ülkede Oryantel Açığı Var”

Çocukluğunun oryantal Asena ile geçtiğini söyleyen Sarıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Böyle büyümüş bir kızım. Evde Didem’in çıkacağını biliyoruz, çocukluğumuzda biz Asena’larla büyüdük. İbrahim Tatlıses’in programlarında dakikalarca oryantal izledik. O zamanlarda bir şey yoktu. Çok uzun bir süredir oryantal açlığı olduğu için ülkede benimki böyle bir patlama yaptı.”

Okan Bayülgen: Ne Acayip Bir Kafan Var

Okan Bayülgen ise “Ulan ne acayip bir kafan var ya. Müthiş bir kafa yok mu? Ülkede oryantal açlığı var, sen de İbrahim Tatlıses’in programlarının bir bölümü ile büyüyorsun” dedi.

Cenk Eren Okan Bayülgen’e Ateş Püskürdü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler