Ana SayfaDedikoduMelis İşiten ve Sergen Deveci Birlikte Tatile Çıktı

İlgili Postlar

Melis İşiten ve Sergen Deveci Birlikte Tatile Çıktı

2019 senesinde ihanet nedeniyle beş senelik eşi Uraz Kaygılaroğlu’ndan ayrılan Melis İşiten bir süredir özel hayatını gözlerden uzak tutuyordu. Bir süre ise önce gönülünü ünlü fenomen Sergen Deveci’ye kaptırdı. Birkaç aydır birlikte olan Melis İşiten ve Sergen Deveci birlikte tatile çıktı. İkili el ele görüntülendi. İşte o kareler;

Melis İşiten’den Kaygılaroğlu’na Gönderme

Melis İşiten boşanma evresinde ihanet iddialarını yalanlamış ve Uraz Kaygılaroğlu ile her zaman arkadaş kalacaklarını hatta kızına yakın olabilmek için Kaygılaroğlu’nun bir sokak arkada ev tuttuğunu açıklamıştı. Ancak boşandıktan sonra İşiten’in üzgünlüğü yüzünden okunuyordu.  Son dönemlerde sık sık yan yana gelen ve sosyal medyada paylaşım yapan eski çiftin barışmak üzere olduğu yönünde iddialar vardı ki dün yeni kız arkadaşıyla fotoğraf paylaşan Kaygılaroğlu herkesi şaşkına çevirdi. Bu fotoğrafın ardından Melis İşiten’den göndermeli bir paylaşım geldi. İşiten sosyal medya hesabında “Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri.” mesajını yayınladı.

Melis İşiten Kimdir?

Melis İşiten’in Paylaşımı Aşkı Ele Verdi

Ünlü oyuncu kendi kişisel sayfasında yaptığı paylaşımda Sergen Deveci’yi etiketledi ve fotoğrafın altına da duygusal bir mesaj paylaştı. Böylece İşiten ile Deveci’nin aşkı resmiyet kazandı.

Melis İşiten İsyan Etti!

Melis İşiten Sergen Deveci‘yi etiketlediği paylaşımın altına, “Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun.” ifadelerini kullandı.

Melis İşiten ve Sergen Deveci Birlikte Tatile Çıktı

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Deveci ile İşiten, Bodrum tatiline çıktı. İkili, önceki gün Yalıçiftlik’te bir beach’teydi.

İşiten, yaklaşık beş saat şezlongta yatıp güneşlendi. Akşam üzeri serinlemek için suya giren çift, köpekleriyle suda oynadı.

Melis İşiten İsyan Etti!

Tatil günlerinde Bodrum’da denizin ve güneşin keyfini çıkaran güzel oyuncu, formda görüntüsüyle dikkat çekti. İkilinin sosyal medya düşen fotoğrafları bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yeni sevgilisiyle ilk kez Bodrum'da görüntülendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler