Ana SayfaDedikoduHande Yener'den Bikinili Paylaşım

İlgili Postlar

Hande Yener’den Bikinili Paylaşım

Geçtiğimiz gün meme kanserini yendiğini açıklayan popçu Hande Yener, konser vermek için Alaçatı’ya gitti. İşle tatili birleştiren Hande Yener’den bikinili paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Gözyaşlarını Tutamadı

Hande Yener verdiği bir röportajda, artık çok değiştiğini, bu değişimin nedeninin bir yıl önce geçirdiği meme kanseri olduğunu söyledi. Yener, yedi saat süren bir operasyon sonucu kurtulduğu meme kanserini bir gün evinde otururken göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek öğrendiğini dile getirdi. Hande Yener, “Öleceğimi sandım. Erken teşhisin hayat kurtardığını bu süreçte öğrendim. Doktorum Cihan Uras sayesinde kemoterapi dahi görmeden atlattım hastalığı. Altı ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her temiz rapor çıktığında evde çığlıklarla kutlama yapıyoruz” diyerek hastalığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Hande Yener’den Gülşen’e Destek

Önceki akşam Sortie’de Berksan’la aynı sahneyi paylaşan Hande Yener, Gülşen’den övgü dolu sözlerle bahsetti:

Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!

“Ben onun fiziğini beğeniyorum. Zaten ‘Sarışınım’ klibinde de öyle giyinmişti, unutuldu. Galiba hatırlattı. Tabii dünya starları bunu yapıyor ama Türkiye’de pek alışıldık bir durum değil. Ben de bazı konserlerimde böyle şeyler yapmıştım. Çok hoş bakımlı bir kadın. Poposu güzel giyiyor, ne yapsın? Sosyal medyanın gazına gelmeyelim, herkes özgürlüğünü yaşasın.”

 Hande Yener kimdir?

Hande Yener’den Bikinili Paylaşım

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Ünlü popçu Hande Yener, hem iş hem tatil için Alaçatı’ya gitti.Hande Yener'den bikinili poz

48 yaşındaki Yener, siyah bikinisiyle objektif karşısında poz verdi. Fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, beğeni topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler