Ana SayfaDedikoduMelek Mosso: Sahnede Olmayı 7 Yaşından Beri Hayal Ediyorum

İlgili Postlar

Melek Mosso: Sahnede Olmayı 7 Yaşından Beri Hayal Ediyorum

‘Ceylan Ertem ile Duyuyor musun?’ programının dokuzuncu bölüm konuğu Melek Mosso oldu. İkili, programın açılışında 90’ların unutulmaz şarkılarından Nazan Öncel bestesi olan ve Ayşegül Aldinç’in yorumladığı ‘Beni Hatırla’ şarkısını beraber seslendirdi. Özel itiraflarda bulunan Melek Mosso “Sahnede olmayı 7 yaşından beri hayal ediyorum” dedi.

Melek Mosso: Sahnede Olmayı 7 Yaşından Beri Hayal Ediyorum

Melek Mosso, “Yıldız Tilbe’nin tahtı varsa oraya en uygun sanatçı sensin. Çok sevdiğini biliyoruz, neler söylemek istersin?” sorusuna, “O rahatlığı beni çok etkiliyor, şarkı söylerken yüzünde bir eda oluşuyor ve içeriden bir şeyleri kaşıyor. Yüzünde hep güçlü ve mağrur bir duruş var. Gerçekten başına buyruk ve benzeyen noktalarımız var” yanıtını verdi.

Yeni Şarkı Müjdesini Verdi

“Bestelerini nasıl yapıyorsun?” sorusunu da “Söz beste aynı anda geliyor” şeklinde cevaplayan şarkıcı, 2022 sonlarında albüm kaydetmeye başlayacağını, çok yakında ise yeni bir şarkı yayınlayacağını, meslektaşı Kalben’in de kendisine bir şarkı yazdığını açıkladı.

“Gezsinler ve Aşık Olsunlar”

“Müzik öğretmenliği okudun, gençlere ne önerirsin?” sorusu üzerine Ertem, “Çok çalışsınlar, hep şarkı söylesinler. Ne kadar çok ve farklı tarzda söylersen o kadar çok malzeme biriktiriyorsun. Ben de caz müzik söyleyerek başladım. Okumak önemli, bol okumak. Gezsinler ve aşık olsunlar. Yaşamak insanı buraya getirir. Yedi yaşında hayal ediyordum sahnede olmayı. Hayal ve amaç insanı hedefe götürüyor” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler