Ana SayfaDedikoduAyşecan Tatari'den Edip Tepeli'ye Romantik Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Ayşecan Tatari’den Edip Tepeli’ye Romantik Doğum Günü Kutlaması

Şimdilerde ATV’de yayınlanan ‘Destan’ adlı dizide başrol oynayan Edip Tepeli, 33 yaşına bastı. Tepeli’nin kendisi gibi oyuncu eşi Ayşecan Tatari de ünlü ismin doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ayşecan Tatari’den Edip Tepeli’ye romantik doğum günü kutlaması geldi. İşte detaylar;

Ayşecan Tatari’den Edip Tepeli’ye Romantik Doğum Günü Kutlaması

Güzel oyuncu, bu kez de eşinin yeni yaşını kutladığı paylaşımla gündeme geldi. Bir süredir  ‘Destan’ adlı dizide ‘Batuga’ karakterine hayat veren Edip Tepeli, 33 yaşına bastı. Tatari de eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Ünlü isim, paylaşımına; “Nasıl ya ben her günümü seninle geçiriyorum bu kadar senedir? Birbirimizi bulmuşuz da hayatımızı beraber geçirmeyi seçmişiz.. Ne yapmışım da başıma bu gelmiş? Nasıl bir şans bu?” notunu düştü.

Eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Edip Tepeli ise gönderiye “Ayşe’m” yorumunu yaparak, kalp emojisi bıraktı.

Doktorun Mesajlarını İşfa Emişti

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, meslektaşı Edip Tepeli ile 2017 yılında New York’ta nikah masasına oturmuş, 2020 yılında da kızı Müjgan’ı dünyaya getirmişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Tatari, birkaç ay önce çocuğunu götürdüğü doktorun kendisine yanlışlıkla attığı mesajla adeta çıldırmıştı.

Müjgan’ı göz tedavisi için bir hastaneye götüren oyuncu, kızını muayene eden doktorun ‘Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum’ ifadesini içeren mesajı yanlışlıkla kendisine yolladığını duyurmuştu.

Bu mesajı Instagram hesabından ifşa eden ünlü isim, “Size de iyi akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan’ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü ‘hasta’sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl?” ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamalarına devam eden Tatari, “Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?” demişti. Ayşecan Tatari, paylaşımından hemen hastane yetkililerinin kendisiyle iletişime geçtiğini belirtti ve sürecin onlar tarafından da takip edildiğini bildirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler