Ana SayfaDedikoduBirkan Sokullu ve Eda Gürkaynak Atina'da Aşk Tazeledi

İlgili Postlar

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak Atina’da Aşk Tazeledi

Üç yıldır birlikte olan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Atina’da aşk tazeledi. Ünlü çift tatillerinden kareleri sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmedi. İşte detaylar,

Birkan Sokullu Yeni Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi..

Başarılı oyuncu Birkan Sokullu ile cemiyet yaşantısının tanınmış ünlülerinden Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak’ın kızları olan Eda Gürkaynak, önceki gün Arnavutköy’de yürürken görüntülendi. Bir süredir beraber olan çiftin keyifli halleri dikkat ise çekti.

Birkan Sokullu Kimdir?

Hürriyet’in yapmış olduğu özel haberine göre; Kısa bir süredir birlikte olan çift, el ele magazin mensublarınca görüntülendi. Görüntülerini alan magazin muhabirlere ayrıca selam veren oyuncu Birkan Sokullu, “Çok güzel bir gün geçiriyoruz, her şey çok güzel” dedi.

Berrak Tüzünataç’ın Birkan Sokullu’yu Görünce Tersi Döndü!..

Birkan Sokullu: Her Şey Görüldüğü Gibi Toz Pembe Değil

Birkan Sokullu, hafta sonu sevgilisi Eda Gürkaynak ile görüntülendi. Gazeteciler, Gürkaynak’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Ortaokulda kız arkadaşlarım tarafından zorbalığa uğradım, üniversitede yeme bozukluğum vardı” açıklamasını sordu. “New York’ta yaşarken depresyona girip evden dışarı çıkmadım, dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olsam da ilk işimde yetersiz hissedip defalarca tuvalette ağladım” açıklaması da hatırlatılan Eda Gürkaynak, “Herkesin yaşadığı şeylerdi. Zaten anlatmaya kalksam bir program yapmamız gerekir. Her şeyin dışarıdan gözüktüğü gibi tozpembe olmadığını belirtmek istemiştim” diye cevap verdi.

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak Atina’da Aşk Tazeledi

Yakışıklı oyuncu, hafta sonu tatilini sevgilisiyle Atina sokaklarını gezerek geçirdi. Romantik bir tatil kaçamağı yapan çift, en güzel anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler