Ana SayfaDedikoduMehmet Yalçınkaya'dan Barış Murat Yağcı'ya Tebrik Paylaşımı

İlgili Postlar

Mehmet Yalçınkaya’dan Barış Murat Yağcı’ya Tebrik Paylaşımı

Survivor’ın 2020 ve 2022 sezonlarında mücadele eden Barış Murat Yağcı, uzun süre sonra asıl mesleği olan oyunculuk ile ekranlara dönüyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Prestij Meselesi’nin kadrosuna dahil olan Yağcı’ya, Survivor’ın eski yarışmacıları ve Acun Ilıcalı’nın bir diğer projesi ‘MasterChef Türkiye’nin jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın yorumları dikkat çekti. Mehmet Yalçınkaya’dan Barış Murat Yağcı’ya göndermeli paylaşım geldi.

Barış Murat Yağcı’dan Yeni Proje

Son olarak 2018 yapımı ‘Sosyetik Gelin’ filmine rol alan Barış Murat Yağcı, yıllar sonra sürpriz bir film anlaşması yaptı. Engin Hepileri, Melisa Döngel, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Biran Damla Yılmaz ve Çağlayan Topaloğlu’nun ardından Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturacağı Prestij Meselesi filminin kadrosuna katılan son isim Barış Murat Yağcı oldu.

Yarışmacılardan Tebrik Yağmuru

Barış, 1.7 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. 31 yaşındaki oyuncu, “Prestij Meselesi filmi için start verdik” mesajı ile setin ilk günü fotoğraf yayınladı. Oyuncu Eser Eyüboğlu, sosyal medya fenomenleri Halil Söyletmez ve Ecenaz Üçer’in yanı sıra eski Survivor yarışmacıları da Barış Murat Yağcı’ya yorumlarıyla destek oldu.

Adem Kılıçcı: Hadi bakalım, hayırlı olsun kardeşim
Merve Aydın: Nasıl mutlu oldum şu an anlatamam. Canım kardeşim benim eminim süper bir film olacak.
Murat Ceylan: Tebrikler başarılar. En iyisini yaparsın sen.
Şahika Ercümen: Heyecanla bekliyoruz.
Mustafa Kemal Kurt: Bravo bro. Her şey gönlünce olsun. Başarılarr diliyorum. Sendeyiz.
Yusuf Karakaya: Tebrikler kardeşim.
Doğan Keser: Hayırlı olsun.

Mehmet Yalçınkaya’dan Barış Murat Yağcı’ya Tebrik Paylaşımı

Öte yandan TV8’in sevilen yarışması ‘MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya da ünlü oyuncunun Instagram gönderisine, nazar boncuğu emojisiyle birlikte “Kardeşim başarılar dilerim” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler