Ana SayfaDedikoduDila Tarkan'dan Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Dila Tarkan’dan Yeni Paylaşım

Geçtiğimiz ay oğlu Luca Kartal’ı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Dila Tarkan, birkaç hafta önce hastaneden çıkarken görüntülenmişti. Fit hali dikkat çeken Tarkan’dan bebeğiyle yeni paylaşımlar geldi. Oğlu için dua yapan çiçeği burnunda anne, organizasyondan kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim, Luca Kartal’ın yüzünü de ilk kez gösterdi. Dila Tarkan’dan yeni paylaşım geldi.

Dila Tarkan ‘ın Bebeğine Verdiği İsmi Duyanlar Kulaklarına İnanamadı!…

Sosyal medya fenomeni Dila Tarkan, ile 3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Dağhan Doğruer geçtiğimiz Mart ayında Atina ‘da dünya evine girmişlerdi. Kısa bir süre önce doğum yapan ünlü fenomen ile Dağhan Doğruer çiftinin bebeklerine verdikleri isim sosyal medyada gündem oldu…

Ünlü Fenomen Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı…

Çiçeği burnunda çift Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer ‘in bebeklerine verdikleri ismi ‘Luca Kartal’ olarak duyurdular…

Dila Tarkan kimdir?

Öte yandan Sosyetik güzel Dila Tarkan ‘ın Atina ‘da giydiği gelinliği sosyal medyayı adeta ikiye ayırmıştı. Bir kısım kullanıcı gelinliği beğenirken bir kısım sosyal medya kullanıcısı ise ünlü güzelin gelinliğini hiç beğenmemişti…

Dila Tarkan “Aşık Olmadan da Sevebilirsin”

Dila Tarkan Fit Fiziğiyle Dikkat Çekti

Üç yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer ile Yunanistan’da iki gün iki gece süren görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Dila Tarkan, sekiz aylık hamileyken eşi ile tatile gitmişti.

Bebek erken davranınca apar topar Türkiye’ye dönen sosyetik güzel, 27 Ağustos’ta oğlunu kucağına almıştı. Çiçeği burnunda anne, önceki gün özel bir hastane çıkışı objektiflere yansıdı. Dila Tarkan basın mensuplarından izin isteyerek hızlı bir şekilde oradan ayrıldı. Hayranları ise doğum kilolarından nasıl bu kadar hızlı kurtulduğunu merak ediyor.

Dila Tarkan’dan Yeni Paylaşım

Şimdilerde bebeği ile ilgilenen Dila Tarkan, oğlunun duası için bir organizasyon düzenledi. Luca Kartal ile objektif karşısına geçen ünlü isim, paylaşımna; “Benim lokumum bugün bir aylık oldu. Minnoşumun duasını da yaptık” notunu düştü. 29 yaşındaki ünlü isim, eşi Dağhan Doğruer ve oğluyla çekilen fotoğrafında da Luca Kartal’ın yüzünü ilk kez gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler