Ana SayfaÜnlülerDila Tarkan' ın Gelinliği Sosyal Medyaya Damga Vurdu...

İlgili Postlar

Dila Tarkan’ ın Gelinliği Sosyal Medyaya Damga Vurdu…

Sosyal medya fenomeni Dila Tarkan, ile sevgilisi Dağhan Doğruer, dün Yunanistan’ ın Atina şehrinde dünya evine girdi. Ünlü güzelin, tercih ettiği gelinliği ise sosyal medyada gümdemine yerleşti. Eski mankenlerden ve gelinlik modeli olan Ebru Şancı, gelinlikle alakalı yaptığı yorum tüm dikkatleri üzerine çekti…

Dila Tarkan’ ın Gelinliği Sosyal Medyaya Damga Vurdu…

Sosyal medya platformunda içerik üreticisi olan Dila Tarkan, son üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Dağhan Doğruer ile dünya evine girdi. Atina’ da evlenen ünlü çiftin düğün töreninde, Nazlı Sabancı, Yağmur Tanrısevsin, Şeyma Subaşı, Merve Oflaz ve Sibil Çetinkaya gibi ünlülerde vardı.

29 yaşındaki Sosyetenin ünlü isimlerinden Dila Tarkan, nikah töreninde gelinlik yerine Ceket ve pantolondan oluşan bir takım giyerken, akşamki düğünündeyse beyaz sade bir gelinlik tercih etti…

Ünlü Güzelin Gelinliği Beklentiyi Karşılamadı…

Sosyetik güzelin ‘ın gelinliği bugün sosyal medyayı adeta ikiye ayırdı. Bir kısım kullanıcı gelinliği beğenirken bir kısım sosyal medya kullanıcısı hiç beğenmedi. Hatta Bu konuda eski model Ebru Şancı bile kendini tutamadı.

Ebru Şancı’ dan Bomba Yorum…

Modelliği mesleğini bırakarak futbolcu Alpaslan Öztürk ile yuva kuran ve bir gelinlikçisi bulunan Ebru Şancı, Dila Tarkan’ ın gelinliği beğenmedi. Ünlü model, “Linç yiyebilirim ama bebek gibi kızı neden Dracula’ nın gelini gibi giydirmişler anlamadım, sorry not sorry” dedi.

Ebru Şancı kimdir?

İşte Dila Tarkan’ ın Gelinliği;

Dila Tarkan' ın Gelinliği
Dila Tarkan’ ın Gelinliği
Dila Tarkan Gelinlik
Dila Tarkan Gelinlik

Ebru Şancı’nın Espirili Paylaşımına Beğeni Yağıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler