Ana SayfaÜnlülerEbru Şancı'nın Espirili Paylaşımına Beğeni Yağıyor...

İlgili Postlar

Ebru Şancı’nın Espirili Paylaşımına Beğeni Yağıyor…

Son bebeği oğlu Kürşad Fırat’ı da kucağına alarak üçüncü defa annelik duygusunu tadan manken Ebru Şancı, sosyal medya sayfasından eşi Alpaslan Öztürk ve çocuklarının olduğu bir fotoğrafı yayınladı. Ünlü manken, son gönderisine “Allah’ım ne kadar sıkıcı bir aile” ifadesiyle eprili bir not düşünde beğeni yağmuruna tutuldu.. İşte Detaylar..

Ebru Şancı’nın Espirili Paylaşımına Beğeni Yağıyor…

2015 senesinde ünlü futbolcu Alpaslan Öztürk ile dünya evine giren eski mankenlerden Ebru Şancı, 2016’da da ikiz kızları olan Ceylin ile Mila’yı kucağına almıştı.. Ünlü çift, geçtiğimiz ağustos’da minik oğulları Kürşad Fırat’ı kucaklarına alarak üçüncü defa anne-baba duygusunu tadına vardılar..

Sosyal medya sayfalarından bol bol mutlu ve huzurlu yuva kareleri yayınlayan Ebru Şancı, bu defa esprili bir post yayınlayarak tüm takipçilerini kırdı geçirdi..

Ebru Şancı: “Allah’ım Ne Kadar Sıkıcı Bir Aile”

37 yaşındaki eski manken, eşi Alpaslan Öztürk’ün ikiz kızları ve oğlu Kürşad Fırat ile fotoğraf çekilirken verdiği pozu “Allah’ım ne kadar sıkıcı bir aile” notu ile yayınladı.

Ebru Şancı, bu paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

İşte Ebru Şancı’nın Beğeni Yağan O Paylaşımı…

Ebru Şancı eşi ve çocukları
Ebru Şancı eşi ve çocukları

“Baba Kucağı”

Diğer yandan Ebru Şancı, eşi ve oğlunun bir karesini de “Baba kucağı” notu ile paylaşmıştı..

Ebru Şancı, eşi ve oğlu
Ebru Şancı, eşi ve oğlu

Ebru Şancı, takipçilerinden sıkça gelen bir soruya da yanıtlayarak şu ifadeleri kullanmıştı..

“Hep soruyorsunuz, tam samimiyetimle söyleyeceğim. Belki bilen vardır, yapan da vardır. Kendi sütümü sürüyorum yüzüme tonik niyetine. Buzdolabına koyuyorum bazen sabah-akşam siliyorum. Patentini almayı düşünüyorum. Cildim gördüğünüz gibi kaymak gibi.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler