Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMabel Matiz' dan Yeni Albümünün İlk Teklisi "Kahrettim"...

İlgili Postlar

Mabel Matiz’ dan Yeni Albümünün İlk Teklisi “Kahrettim”…

Türk pop müziğinin yenilikçi ismi, ünlü besteci ve yorumcu Mabel Matiz’in, halen yapımı devam eden 5.albümünden ilk tekli çalışması olan “Kahrettim” 12 Mart Cuma günü dinleyicisine kavuşuyor. İşte Detayları…

Mabel Matiz Altın Kelebek’te İki Ödül Birden Kazandı

Mabel Matiz’ dan Yeni Albümünün İlk Teklisi “Kahrettim”…

Sözü ve müziği ünlü sanatçı Mabel Matiz’e ait olan “Kahrettim” teklisi, güçlü duygusal anlatımı ve güncel sound deneyimi ile dinleyeni hemen yakalayan, midtempo bir şehir şarkısı.

Prodüksiyonu Flytones tarafından yapılan ve Da Poet’in de katkılarıyla tamamlanan urban pop şarkı, synth pop ve heavy synth etkileşimleri taşımakta. “Kahrettim”, “itiraf”, “kabul” ve “vazgeçiş” gibi içsel temaları işliyor ve bu kırılgan deneyimlerin altında yatan güçlü, dönüştürücü potansiyelin altını çiziyor. Mix’i Flytones, mastering’i ise Metropolis Stüdyoları’nda Matt Colton tarafından yapılan şarkının artwork çalışması İspanyol sanatçı Joan Manel Pérez’e ait.

“Kahrettim” Klibi Berlin ve İstanbul Kokuyor…

Kahrettim”in video klibi Almanya’nın çıkış yapan yönetmenlerinden Mirza Odabaşı tarafından Berlin ve İstanbul’da çekildi. 5 gün süren çekimlerde, içinde Mabel Matiz’in de bulunduğu çeşitli sanatçıların performanslarına, günlük hayatın içinden hikayelere ve yoğun şehir görüntülerine yer verildi.

Mabel Matiz Twitter’da Gündem Oldu!

“Kahrettim” 12 Mart Cuma Günü Tüm Dijital Platformlarda…

Kahrettim” 12 Mart Cuma günü Pose Records etiketiyle tüm dijital platformlarda ve klibi Mabel Matiz resmi Youtube kanalında yayında!

Mabel Matiz kimdir?

İşte Mabel Matiz’ den – Kahrettim (Teaser)…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler