Ana SayfaÜnlülerHakan Taşıyan 'dan Güzel Haber Geldi

İlgili Postlar

Hakan Taşıyan ‘dan Güzel Haber Geldi

Ankara Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 5 aydır tedavi gören Hakan Taşıyan ‘a önceki gün kız kardeşinden alınan böbrek nakledilmişti. Taşıyan’dan güzel haber geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Hakan Taşıyan kimdir?

Hakan Taşıyan’ın Sağlık Durumu Paylaşıldı

Ankara Şehir Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan’a geçtiğimiz günlerde karaciğer nakli yapılmıştı. Dün de kız kardeşinden alınan böbrek Taşıyan’a nakledildi. Ünlü sanatçının son durumuyla ilgili bilgi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Sağlık sorunları nedeniyle zor geçiren Hakan Taşıyan, böbrek naklinin ardından iyileşmeye başladı. Hayranlarının kendisinden gelecek bir haberi gözlediği Taşıyan’ın sosyal medya hesabından son duruma ilişkin açıklama yapıldı.

Son Dakika! Dua İsteyen Hakan Taşıyan’ın Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı…

Hakan Taşıyan’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ameliyat süreci hakkında bilgi verildi:

“Dün gerçekleştirilen böbrek nakli ameliyatımız da, sağlık ekibimizin yoğun gayretleriyle başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Şu an kendisinin ve kız kardeşinin durumu iyidir. Tedavi sürecimiz devam etmektedir. Aralıklarla gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Miraç Kandilinizi kutlar, bu süreçte can-ı gönülden dualarıyla yanımızda olan tüm sevenlerimize, dostlarımıza ve yoğun gayretleriyle yanımızda olan tüm sağlık ekibimize, ayrıca Sağlık Bakanlığımızın değerli yetkililerine teşekkürü bir borç biliriz. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu günlerde buluşmak dileğiyle.”

Kız Kardeşinin Böbreği Nakledildi

Yaklaşık 5 aydır Ankara’daki bir hastanede tedavi gören Türk müziğinin usta ismi Hakan Taşıyan’a 4 gün önce karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan’a bugün de kız kardeşinin böbreği nakledilecek.

Sanatçının sosyal medya hesabından kız kardeşiyle olan fotoğrafı paylaşılarak şu notu düştü: “Sevgili gönül dostları, böbrek nakil ameliyatı sürecimiz, bugün saat 08:00’de başlamıştır. Önce kız kardeşinin ameliyat süreci tamamlanıp, daha sonra nakil için kendisi ameliyata alınacaktır. Süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Dualarınızı eksik etmeyiniz. “Böbrek kardeştir.”

Dua İstemişti

Taşıyan, hasta yatağından sevenlerine sosyal medya hesabından seslenmişti. Taşıyan, “Dualarınıza ihtiyacım var gönül dostlarım. Tekrar görüşmek dileğiyle Hakan Taşıyan” mesajını paylaşmıştı.

Konuşmasında Bir Sıkıntı Yok

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde, “Böbreğini kız kardeşinden alacaklar. Ancak karaciğer nakli ile gerçekleşeceği için bekliyoruz. Ayrıca ‘0rh+ ve Brh+’ kan grubundaki kişilerden karaciğer alınabiliyor. Ailesindeki tüm yakınlarının kontrolleri yapıldı ancak hiçbirinin dokusu uyuşmadı. Kendisi ailesiyle görüşüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler