Ana SayfaKimdirHakan Taşıyan kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Taşıyan kimdir?

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı Hakan Taşıyan kimdir? Yıllar sonra çok değişmiş olarak karşımıza çıkan ve herkesi şaşırtan Hakan Taşıyan, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, müzik hayatı çalışmaları nelerdir? Hakan Taşıyan’ın biyografisi haberimizde…

Hakan Taşıyan, 1973 yılında Ankara’da on üç kardeşten biri olarak bir gecekonduda dünyaya geldi. Yoksul bir ailede büyüyen Hakan Taşıyan’ın babası, evin geçimini sağlayabilmek için meyhane ve düğün salonlarında klarnet çalardı. Küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başlayan Hakan Taşıyan, saz çalmaya ve babası ile birlikte işe gitmeye başladı. Çocukluk yılları hayat mücadelesi işle geçti.

Askerlik çağında vatani görevini yapmaya giden Hakan Taşıyan, mütevazi halleri ile komutanlarının gönlüne girdi. Çok sevilen Taşıyan, komutanlarının desteği sayesinde 1996 yılında ilk albümü ‘Hesabım Bitmedi’ isimli kasedini çıkardı. Bu kasetle çok sevilen Hakan Taşıyan her geçen gün daha da ünlü olmaya başladı.

O zamanlar Müslüm Gürses’i taklit ettiği iddiaları ile sık sık gündeme gelen Hakan Taşıyan, dizi oyunculuğu da yaptı. İlk olarak ‘Hesabım Bitmedi’, ardından da ‘Güz Gülleri’ isimli dizilerde rol adlı.

Hakan Taşıyan’ın albümleri:

1996 – Hesabım Bitmedi
1997 – Sensiz İki Gün
1998 – Gözünü Seveyim
1999 – A Canım Kıymetini Bilemedim
2000 – Güz Gülleri
2002 – Mor Hicranlar
2003 – Hakan Taşıyan
2004 – Türkülerle
2005 – Mutluluk Yağmuru
2007 – Ya Sen Ya Hiç
2012 – Gitme Gülüm

Hakan Taşıyan’ın rol aldığı diziler:

2001 – Güz Gülleri (Kemal)(TV Dizisi)
1998 – Hesabım Bitmedi (Hakan) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler