Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey'le Yıldız Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’le Yıldız Yakınlaşıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. yeni bölümüyle 12 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in evini yakmadığını söyler ama kimse ona inanmaz. Birde üstüne kasabada, Yıldız’ın Kuzey’i kaçırdığı dedikoduları yayılır. Bunu duyan Yıldız, valizini toplayıp kasabayı terk eder. Ama Kuzey son anda onun bu kararına engel olmayı başarır. Dizinin yeni fragmanında. Kuzey’le Yıldız yakınlaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey’le Yıldız Yakınlaşıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kasabada düzenlenen kermes de Kuzey, Yıldız’ın köftelerini satmaya çalışıyor. Kavga çıkıyor ve Kuzey yaralanıyor. Yaralarını ise Yıldız sarıyor. Pembe ise evi basıp kendisini Türkan Şoray’a benzetmesini isteyen kızlara dersini veriyor. Sefer, gülle atış denemesi yaparken yanlışlıkla gülle babasının kafasına isabet ediyor. Yıldız, Kuzey’le çıktığı yolculukta ikili yakınlaşmaya başlıyor. Yıldız, bu sefer Kuzey’i gerçekten mi kaçırıyor?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeref Mollaoğlu’nun yaptığı plan boşa çıkar. Kuzey’le Yıldız kaçırılsa da bir türlü aralarında eski meseleyi çözüp anlaşamaz. Yıldız hastalanır. Kuzey, hastalanıp ateşi çıkan Yıldız’ı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, her şeyden habersiz Sefer ise  intikam alma peşine düşer. Sefer, Yıldız’ı kaçıranın Pembe ve Nahide olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşar. Kadıoğulları, Nahide’yi affetmezler ve onu evden kovarlar. Kuzey’in düşmanı Çetin, eve kadar gelerek Kuzey’in kızlarını tehdit ederler.

Kuzey, kızlarını güvenli bir yere götürmek ister annesinin evine bırakıp ona emanet eder. Emine’nin sıkıyönetimine dayanamayan kızlar halaları Kamer’in kocasına kendisini kaçırmasını söyledikten sonra Feride’de Ömer’i çağırır ve ortalık iyice karışır. Kasabada, Yıldız’ın Kuzey’i kaçırdığı dedikoduları yayılmaya başlar. Bu dedikoduları duyan Yıldız’ın sabrı taşar. Birde üstüne adı Ruhi ile sevgili olduğu konuşulunca pes edip çareyi Ordu’yu terk etmekte bulur. Kuzey, Yıldız’ın kendisinin ona söylediği sözler yüzünden gittiğini düşünür ve onu durdurabilmek için hava alanına koşar. Kuzey, “Gitme!” diyerek Yıldız’ı kararından döndürmeye çalışır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’e Karşı Yelkenleri Suya İndiriyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler