Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın Sonunda İsyan Etti!

İlgili Postlar

Kuşum Aydın Sonunda İsyan Etti!

Kuşum Aydın sonunda isyan etti! Renkli şovlarıyla sahnelerin sevilen isimleri arasında yer alan Kuşum Aydın, bugün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaptırdığı estetik operasyon sonrası yaşadığı zor günleri atlatan ünlü isim, eskiden dost olduğu bazı isimlere seslenerek “Cenazeme dahi gelmesinler” dedi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kuşum Aydın’ın Yıllardır Sakladığı Eşi Ortaya Çıktı!

Kuşum Aydın sonunda isyan etti!

Kuşum Aydın sonunda isyan etti! Renkli şovlarıyla bir dönem sahnelere ve televizyon programlarına damgasını vuran Kuşum Aydın, bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu oldu.

Geçtiğimiz aylarda yüzüne yaptırdığı dolgu sonrasında komplikasyon gelişen ve pişmanlığını dile getiren Aydın, “Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğraflarda photoshop kullanıyorum. Bir televizyon programında benim için ‘Aydın olmasın’ demişler, o estetikleriyle konuşuluyor’ demişler. ‘İyi tamam olmasın diyorlarsa, olmam’ dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptırdık. Onlar benden daha star oldu. Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için yapmasaymış diyormuş. Ben aldım zaten cezamı.” sözleriyle magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 

Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Kuşum Aydın, eskiden dostu olduğunu söylediği bazı isimlere isyan etti.

Kuşum Aydın, katıldığı 2. Sayfa programında isyan etti.
Kuşum Aydın, katıldığı 2. Sayfa programında isyan etti.

Aydın Uğurlular kimdir?

Onlar sakın cenazeme gelmesin

İsmini vermediği birkaç eski dostunu hedef alan Aydın, onların cenazesine gelmesini dahi istemediğini belirterek şunları söyledi:

“Cenazeme gelmelerini istemediğim insanlar var. O kişiler cenazeme gelmesin. Eskiden dostumdu bu insanlar. Bu kadar iki yüzlülük ve yalakalık görmedim. Benim bazı kişilerle görüşmememi istemeyen arkadaşlarım, daha sonra görüşmemi istemedikleri kişilerle görüşmeye başladılar. Ünlü kişiler bunlar… İki, üç kişiler… Onlar sakın cenazeme gelmesin. Vasiyet de ettim.”

Son dönemde sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin zayıfamak için çantalarında şırınga ile dolaştığını söyleyen Kuşum Aydın, zayıflamak ve güzelleşmek uğruna sağlıklarıyla oynadıklarını söyledi.

Kendisinin de bir dönem bu şekilde zayıflamak için araştırma yaptığını fakat doktorunun sırf zayıflamak için bu ilacın kullanılmaması konusunda kendisini uyardığını ve çok korktuğu için vazgeçtiğini itiraf etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler