Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'a Tokat Gibi Sözler!

İlgili Postlar

Demet Akalın’a Tokat Gibi Sözler!

Modacı Tuana Schumacher, yaptığı bestelerle dillerden düşmeyen başarılı şarkıcı Demet Akalın’a tokat gibi sözler sarf etti.

Her Şarkısı Hit Oluyor

Kendine has bir yoruma sahip olan Demet Akalın imzasını attığı her projeyi müzik kanallarının top 10 listesine yazdırmayı başarıyor. Başarılı sahne performansıyla dinleyenlerini de eğlendiren Demet Akalın son dönemlerin en sevilen sanatçıları arasında. Pahalı markalara olan ilgisiyle Instagram’da dikkatleri üzerine toplayan Akalın son dönemlerde tartışmalardan uzaklaşarak yaz projelerine odaklanmaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda zorlu dönemleri geride bırakan Akalın’ı kızdıracak sözler ise Tuana Schumacher’dan geldi.

Tuana Schumacher kimdir?

Hobi Olarak Başladı Mesleği Oldu

Modacılığa ilgisi hobi olarak başlayan Tuana Schumacher zamanla kendini geliştirerek modaya yeniden yön vermeye başladı. Yabancı markaların kadın giyim trendlerini Türkiye’ye getiren genç modacı Türkiye’de giydirmek istediği tek sanatçının Aleyna Tilki olduğunu ifade ettiği.

Aleyna Tilki Kimdir?

Demet Akalın’a Tokat Gibi Sözler

Demet Akalın’ın tarzı hakkında ise olumlu cümleler kurmayan Schumacher ” Gardırobuna çok para harcıyor ama başarısız görünüyor. Demet Akalın gözümü yoruyor.” dedi. Demet Akalın ise sessizliğini koruyor. Hayranları Tuana Schumacher’dan gelen bu ifadelere Demet Akalın’ın ne cevap vereceği konusunda merakla bekliyor.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler