Ana SayfaÜnlülerBuse Terim'den Eşine Aşk Dolu Mesaj

İlgili Postlar

Buse Terim’den Eşine Aşk Dolu Mesaj

Buse Terim’den eşine aşk dolu mesaj. Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörünün kızı Buse Terim, eşine aşk dolu bir mesaj gönderdi. 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile nikah masasına oturan Buse Terim, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile eşinin doğum gününü kutladı. Bahçekapılı’yı tanıdığında henüz 17 yaşında olduğunu söyleyen Buse Terim, eşine aşkını bakın hangi sözlerle ifade etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayırntılar…

Volkan Bahçekapılı Eşi Buse Terim’i Anlattı…

Buse Terim’den eşine aşk dolu mesaj

Buse Terim’den eşine aşk dolu mesaj. 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile nikah masasına oturan Galatasaray Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim, eşinin 35. yaşına özel aşk dolu bir mesaj paylaştı.

Eşi Volkan Bahçekapılı’nın 35. yaş gününe özel bir gönderiyi sosyal medya hesabından paylaşan iki çocuk annesi Buse Terim, hayatının yarısını birlikte büyüyerek geçirdiği eşine şu sözlerle seslendi:

“Onu tanıdığımda ben henüz 17 yaşındaydım… O da 23… Bugün 35 oluyor ve bizim hayatımızın yarısı birlikte büyüyerek geçti.. Biz büyüdük ve şimdi çocuklarımızı büyütüyoruz. Allah nasip ederse eğer beraber yaşlanacağız… Daha 40’ları, 50’leri birlikte kutlayacağız. Yaşlanınca ve çocuklarımız evlenince beraber küçük bir evde belki Bodrum’da yaşlanma hayalimiz var daha seninle.. Senin gibi kalbi güzel bir adam hayatımda olduğu için çok şanslıyım. İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki doğdun ki ben de seni buldum. Bu yaşında bir çok zorluk peşini bırakmadı. Ama bundan sonraki yaşların bu yaşından daha güzel olsun senin için.. Her gün daha mutlu ve huzurlu olman için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim.. Seni çok seviyorum.”

Buse Terim, eşinin doğumgününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile kutladı.
Buse Terim, eşinin doğumgününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile kutladı.

Buse Terim Kimdir?

Volkan Bahçekapılı ile olan mutlu evliliğinden Naz ve Nil adından iki çocuğu bulunan Buse Terim, daha önce Ayşe Arman’a verdiği bir röportajda eşine olan aşkını şu şekilde tarif etmişti:

“Volkan’a duyduğum aşkı tarif edebilir miyim bilmiyorum. Beni gerçekten bir ilah gibi görüyor ve bana sürekli, “Sen benim şansımsın!” diyor. Sürekli beni mutlu etmek için çabalıyor, gözümden bir damla yaş gelse, annemden babamdan daha çok üzülüyor. Gerçekten inanılmaz bir adam. Benim aileme ne kadar düşkün olduğumu biliyor. Ailemi, ailesi olarak kabul etti. Onu annem ve babamla gülerken görmek de beni çok mutlu ediyor. Ben sürekli ailemle bir aradayım, buraya gelmeden de anneme kahveye gittim mesela, hayatıma girecek olan adamın bunu benimsemesi gerekiyordu. Volkan, ailemi, ailesi kadar seviyor. Onlarla benden çok vakit geçirmek istiyor. O yüzden çok şanslıyım.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler