Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Ve Kaya Çilingiroğlu Yeniden Bir Araya Mı Geliyor?

İlgili Postlar

Hülya Avşar Ve Kaya Çilingiroğlu Yeniden Bir Araya Mı Geliyor?

Son dönemlerde özel yaşantısını basından uzak tutmayı başarsa da, Hülya Avşar’ın son yorumu ile akıllarda soru işareti uyandırdı. Kaya Çilingiroğlu’nun fotoğrafına yaptığı yorumla hayranlarında ” Hülya Avşar Ve Kaya Çilingiroğlu Yeniden Bir Araya Mı Geliyor?” merakını uyandırdı.

Olay Ayrılık!

Seneler önce haftalarca magazin gündemine oturan tartışmalarla evliliklerine son veren çift, birkaç sene önce kızları Zehra için arkadaş kalma kararı almışlardı. Ancak geçtiğimiz sene Eylül ayında Kaya Çilingiroğlu’nun Hülya Avşar hakkında yapmış olduğu yorumlar çifti yeniden bir arada görmek isteyenlerin içine bir su serperek beklentiye sokmuştu. Çilingiroğlu “Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Biz Hülya ile ayrıldıktan sonra benim çevremden birileri de Hülya ile görüşmek istemiş sonradan duydum. Şu an o kişilerle konuşmuyorum.” açıklamasını yapmıştı. Arkadaşlıklarından memnun olduklarını ve aslında en başından beri arkadaş olarak kalmalarının daha sağlıklı olacağını savunan eski çiftin bu cümleleri sevenlerini pek de memnun etmemişti.

Kaya Çilingiroğlu: Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya Avşar’a…

Yeniden Mi Alsam Seni?

Hülya Avşar’ın, Kaya Çilingiroğlu‘nun fotoğrafının altına yapmış olduğu “Yeniden mi alsam seni?” yorumu gündeme bomba gibi oturdu. Avşar’ın Çiligiroğlu’nun Instagram fotoğrafının altına yaptığı yorum hayranlarının gözünden kaçmayarak eski çifti soru yağmurunun arasında bıraktı.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Hülya Avşar Ve Kaya Çilingiroğlu Yeniden Bir Araya Mı Geliyor?

Son dönemlerde eskisinden daha sık yan yana görülmeye başlayan Hülya Avşar ve Çilingiroğlu henüz bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Hülya Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler