Ana SayfaÜnlülerKubilay Aka'ya Korkunç Mesaj!

İlgili Postlar

Kubilay Aka’ya Korkunç Mesaj!

Kubilay Aka’ya korkunç mesaj! Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Kubilay Aka, kendisine gelen mesajla büyük bir şok yaşadı. Kendisi gibi oyuncu sevgilisi Miray Daner’in doğum günü paylaşımına gelen mesaj karşısında harekete geçen Aka, dava açmak üzere hazırlıklara başladı. Sosyal medya hesaplarında da oldukça tepki gören mesaj karşısında ünlü oyuncu ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Kubilay Aka’ya korkunç mesaj!

Kubilay Aka’ya korkunç mesaj! Bir süredir kendisi gibi oyuncu Miray Daner ile mutlu bir birliktelik yaşayan Kubilay Aka, sevgilisinin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen yorum karşısında çılgına döndü.

En son rol aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ekrana gelen Miray Daner, sevgilisi Kubilay Aka’nın doğum gününü kutlamak için sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

Kubilay Aka ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını  hesabından paylaşan Miray Daner, “Daha nice güzel anılar biriktirmemiz dileğiyle, iyi ki doğdun.” notuyla birlikte sevgilisinin doğum gününü kutladı. 

Miray Daner’in kısa sürede binlerce takipçisi tarafından beğeni yağmuruna tutulan paylaşımına karşılık veren Kubilay Aka ise, “Kalbin kadar güzel anılara” ifadesini kullandı.

Kubilay Aka, Miray Daner’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası yakışıklı oyuncuya bir hayranının gönderdiği, “Hayatımda gördüğüm en iğrenç çiftsiniz. Sen Miray’dan ayrılmadığın sürece inşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar.” şeklindeki özel mesajı ifşa ederek öfkesini dile getirdi. 

Miray Daner ile Kubilay Aka Çiftinden Aşk Pozu!

Gelen mesaj karşısıda şoke olan ünlü oyuncu Kubilay Aka, “Sizlerin dilek ve eleştirilerinize sonsuz saygım var. Ama kadın tecavüzünün desteklenmesine ve bunun annem ile kız kardeşim üzerinden yapılmasına safi öfkem var. Sonra neden dava açılıyor…” sözleriyle tepki gösterdi.

Kubilay Aka, sosyal medya hesabına gelen mesajı ifşa ederek dava açmaya hazırlandığını söyledi.
Kubilay Aka, sosyal medya hesabına gelen mesajı ifşa ederek dava açmaya hazırlandığını söyledi.

Kubilay Aka kimdir?

“İnşallah annen ve kızkardeşin İlayde Elf tecavüze uğrar” sözleri sabrını taşırdı

Kendisinin sosyal medya hesabının direkt mesaj bölümüne hayranının gönderdiği “Hayatımda gördüğüm en iğrenç, kalitesiz ve uyumsuz çiftsiniz. İnşallah en kısa zamanda Miray bu fotoğrafı siler ve senden ayrılır. Çünkü aşkınızın gerçek olduğuna kimse inanmıyor. İnşallah en kısa zamanda ayrılır ve birbirinizin resimlerini silersiniz. Sen Miray’dan ayrılmadığım sürece inşallah annen ve kızkardeşin İlayde Elf tecavüze uğrar.” mesajını ifşa ederek binlerce insanla paylaşan Aka, büyük bir destek gördü. 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler