Ana SayfaDedikoduKaya Çilingiroğlu: Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya Avşar'a...

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu: Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya Avşar’a…

Kaya Çilingiroğlu kendisi ve eski eşi Hülya Avşar hakkında çok merak edilenleri anlattı. Ünlü işadamı ve spor yorumcusu Çilingiroğlu, Posta gazetesine yaptığı röportajda, magazin gündeminde çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Kaya Çilinigroğlu’ndan şok edecek açıklamalardan bazıları…

Kaya Çilingiroğlu kimdir?

“Ülkemizde baskı olduğunu düşünmüyorum”

Ünlü iş adamı ve eski sporcu Çilingiroğlu, röportajında; “Sosyal medyayı seviyorum. Kapatılmasına gerek yok. Özgürlük kısıtlamalarına karşıyım. Ben ülkemizde baskı olduğunu düşünmüyorum.” Dedi.

Kaya Çilingiroğlu’ ndan İtiraf Var

“25 yaşından küçük olmamalı”

İlişkiler hakkındaki kişisel görüşlerinden bahseden Kaya Çilingiroğlu, sevgilisi olacak kişinin; evli veya ilişkisi olmayan, 25 yaşın üstünde ve adının kızının adı olmamasına dikkat ettiğini vurgulayarak; “İlişkide olmazsa olmaz kurallarım var: 25 yaş altı olmayacak. Çünkü kızım Zehra 20 yaşında. Ve ismi Zehra olmayacak. Bir de evli ya da ilişkisi olmayacak.” Şeklinde açıklama yaptı.

Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar İtirafı

Hülya Avşar kimdir?

“Hülya ile boşanınca arkadaşlarımın yarısı…”

Çilingiroğlu röportajında, 8 yıl evli kaldığı ve 2005 yılında boşandığı eski eşi ve ünlü oyuncu Hülya Avşar hakkında şok edecek açıklamalar yaptı. Hülya’yı, her erkeğin taşıyamayacağını ve kolay olmadığını söyleyen Çilingiroğlu, bu konuda yaptığı açıklamada; “Hülya’nın hayatına bir daha birinin gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü Hülya ile kimse yapamaz. Onu taşımak kolay iş değil. Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya’ya asılmaya kalktı.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler