Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses ve Hadise'nin yıllar önceki görüntüleri olay oldu!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses ve Hadise’nin yıllar önceki görüntüleri olay oldu!

İbrahim Tatlıses, yıllar önce sunduğu ve Hadise’nin konuk olduğu İbo Show programının görüntüleriyle, bugüne damgasını vurdu. Bir sosyal paylaşım sitesinin yayınladığı İbo Show programından alınan videoda; İbrahim Tatlıses ve Hadise arasında geçen, ilişkiler ile ilgili diyalog, bugün Youtube’da 1 milyondan fazla izlenerek rekor kırdı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

Hadise kimdir?

İbrahim Tatlıses’in torununu evlendirdi. Geline takılan takı dudak uçuklattı!

Bu aralar, Demet Akalın ve diğer ünlü isimlerle girdiği polemiklerle gündemde yer alan Tatlıses’in; yıllar önce, ilk ünlü olduğu yıllarda İbo Show’da konuk ettiği Hadise’ye, resmen asıldığı görüntüler gündeme geldi.

Tatlıses, Hadise’ye Resmen Yürüyor “Senin Bacını Se..verim”

Show programında sorduğu sorularla Tatlıses’in, Hadise’ye resmen yürüdüğü video bomba etkisi yaptı.

İmparatorun, yıllar önce sunduğu şov programında, Serdar Ortaç ve Hadise davetlidir. Hadise’nin, Türkiye’ye yeni geldiği ve parlamaya başladığı dönemlerdir. Hadise ve Tatlıses arasında geçen diyalogda; Tatlıses, güzel şarkıcıya ısrarla sevgilisi olup olmadığını soruyor. Hadise’nin ise bu konuda konuşmak istememesi üzerine topu Serdar Ortaç’a atan Tatlıses; Serdar’dan,”Hadise benim bacım olur” cevabını alınca neye uğradığını şaşırıyor. Ortaç’ın bu cevabına bozulan Tatlıses, “Senin bacını se..verim” diyerek durumu kurtarmaya çalışıyor.

İşte, O Video:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler