Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in torununu evlendirdi. Geline takılan takı dudak uçuklattı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in torununu evlendirdi. Geline takılan takı dudak uçuklattı!

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlı’yı evlendirdi. Ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen son derece görkemli düğün töreninde, kayınpeder Ahmet Tatlı’nın geline taktığı takı adeta dudak uçuklattı. İşte İbrahim Tatlıses’in torununun düğününden detaylar…

İbrahim Tatlıses’in torunu evlendi

Müzik dünyasında İmparator kabul edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlı’yı evlendirdi. Mert Tatlı, Ceren Su ile hayatını birleştirdi.

Vurulduğu günü doğum günü olarak kutlayan İbrahim Tatlıses, pastasını tokatladı!

Düğüne ünlü akını

Sanat camiasından da çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğün töreni, dün akşam Grand Cevahir Otel’de gerçekleşti. Düğüne katılanlar arasında, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız da vardı. Yıldız, damat Mert Tatlı’nın kendisinde çok özel bir yer olduğunu ifade ederek, çiçeği burnunda çifte mutluluklar diledi.

Geline altın kemer

Mert Tatlı’nın düğününde, kayınpeder Ahmet Tatlı’nın geline taktığı takı dikkat çekti. Tatlı, gelin Ceren Su’ya altın kemer taktı.

Doğum gününü kutladı

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yedi yıl önce başından vurulduğu ve mucizevi şekilde kurtulduğu günü doğum günü olarak kutladı. Bu güne özel doğum günü pastası kesen Tatlıses, bu anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Usta sanatçı paylaşımına “Bugün benim doğum günüm, 7 yıl önce yeniden doğduğum gün, tekrar hayata başladığım gün… Yıllar hızla geçerken bende tüm acılara, pastanın mumlarına attığım gibi birer Osmanlı tokadı attım. Yüce Allah’ıma hamdolsun, beni sizin sevginizden mahrum bırakmadı… Beni size, sizleri bana bağışladı. Bugünü unutmayıp, bana dualarını, güzel dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum… İyi ki varsınız, sağlıkla nice yıllarımız olsun inşallah…” notunu düştü. İbrahim Tatlıses, yedi yıl önce program çıkışında aracının içinde silahlı saldırıya uğramıştı. Bu saldırıda başından vurulmuş ama mucizevi şekilde kurtulmuştu.

 

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler