Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya, kanser tedavisi olan annesine tam destek veriyor

İlgili Postlar

Hazal Kaya, kanser tedavisi olan annesine tam destek veriyor

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, kanser tedavisi gören annesi Ayşegül Kaya’ya tam destek veriyor. Kaya, annesinin verdiği zorlu mücadelenin en büyük destekçisi. Ünlü oyuncu, bu davranışı ile gönülleri fethetti. Detaylar haberimizde…

Hazal Kaya’dan kanser tedavisi olan annesine tam destek

Şu sıralar Bizim Hikaye isimli dizide rol alan başarılı oyuncu Hazal Kaya, önceki gün Nişantaşı’nda bir klinikten avukat olan annesi Ayşegül Kaya ile birlikte çıkarken basın mensuplarının objektifine takıldı. Hazal Kaya, kanser tedavisi olan annesi ile birlikte ilerlerken, kendisine sorular yöneltmek isteyen basın mensuplarına “Annemle yemek yememiz lazım, şimdi konuşamayacağım.” şeklinde kısa bir yanıt verdi. Anne Ayşegül Kaya’nın durumunun iyi olduğu görüldü.

Hazal Kaya takdir ediliyor

Hazal Kaya’nın annesi Ayşegül Kaya, bir süredir kanser tedavisi görüyor. Kaya, annesine bu zorlu süreçte destek oluyor. Yoğun çalışma temposuna rağmen, annesinin her anında ona destek olmaya çalışıyor. Hazal Kaya’nın bu davranışı, herkesin takdirini kazandı.

Hazal Kaya, Burak Deniz’e neden çelenk gönderdi?

Anne Ayşegül Kaya, Hazal Kaya’nın saçlarını kazıdığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak kanser hastalarına umut vermişti.

Hazal Kaya kimdir?

Bizim Hikaye isimli dizide Burak Deniz ile birlikte başrol oyuncusu ile yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Ali Atay ile aşk yaşıyor. Uzun zamandır birlikte olan çift, tüm dedikodulara rağmen aşklarını yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler