Ana SayfaÜnlülerEstetik Yaptıran Hanife İsyan Ettirdi!

İlgili Postlar

Estetik Yaptıran Hanife İsyan Ettirdi!

Katıldığı izdivaç programında popüler olan ve bir anda şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife hanım, estetik yaptırmasının ardından ortaya çıkan görüntüleri ile şaşkınlık yaratırken, Milliyet yazarı Özay Şendir, “Bunlar sadece Türkiye’de olur” diyerek isyan etti. Tüm detaylar haberimizde…

Hanife estetik yaptırdı

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programına katılması ile bir anda yıldızı parlayan gelin adayı Hanife hanım, önceki gün estetik yaptırdıktan sonra yayınladığı fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Hanife hanım, Milliyet yazarı Özay Şendir’in kaleminde yer buldu.

Eski gelin adayı Hanife estetik yaptırdı, görenler tanıyamadı!

Özay Şendir’in kaleme aldığı yazısındaki Hanife hanım ile ilgili o kısım:

“Dünyanın başka hiçbir ülkesinde televizyon ekranında koca adayı arayan bir karakter, Türkiye’deki kadar ünlü olamaz. Sadece ünlü olmakla kalmayıp, para da kazanamaz. Daha vahimi kazandığı parayla, dudaklarına yaptırdığı estetik ameliyat da dünyanın hiçbir ülkesindeki medyada bu kadar geniş haber olmaz.

Bunlar ancak ve maalesef sadece Türkiye’de olur

Çarşamba öğleden sonra, yer gök, ‘Hanife’nin yeni görüntüsü’ oldu. Hanife’ye hiç lafım yok, zira Caner gibi sabun köpüğü televizyon karakterlerinin neredeyse emeklilik çağına geldiği bir ülkeyiz biz. Bunlar ancak ve maalesef sadece Türkiye’de olur.”

Hanife hanım, Zuhal Topal sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programına katılmıştı. Uzun süre eş arayan Hanife hanım, kısa zamanda şöhreti yakalamıştı. Hala daha konuşulmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler