Ana SayfaDedikoduKoronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

İlgili Postlar

Koronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

Ünlü manken Çağla Şikel koronavirüs için gönüllü olmuş, aşı olduğu dakikaları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağla Şikel aşı olduktan sonra nasıl hissettiği hakkında bilgi verdi. Çağla Şikel iyi mi? Sağlık durumu hakkında tüm detaylar haberimizde…

Çağla Şikel Kimdir?

Koronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

Çağla Şikel Tehdit Mesajının Ardından İlk Kez Konuştu

Gönüllü olarak aşı yaptıran Çağla Şikel, aşı olduktan sonra nasıl olduğu ile ilgili bilgi verdi. Şikel, “Televizyon programı dolayısıyla koronavirüsün başından bu yana işin içinde olduğunu söyleyen Çağla Şikel, aşı yaptırmaya bilim insanlarıyla konuşarak karar vermiş. Aşı olmak için “Önce Sağlık Bakanlığı’na başvuruyorsunuz. Uygun görülürseniz PCR, antikor gibi birtakım tahliller yapılıyor. Bir sıkıntı görmezlerse aşıya çağırıyorlar.” açıklamasıyla kısa bir bilgilendirme yaptı.

Cem Davran ve Çağla Şikel’den Pantene Altın Kelebek açıklaması

Aşı olduktan sonra uzun süre takip ettiklerini söyleyen Çağla Şikel, kendini çok iyi hissettiğini açıkladı. Sağlık durumuyla alakalı bir problemi olmadığını söyleyen Şikel, koruyuculuğunun başlaması 6 haftayı buluyormuş. Ocak ayının 11’inde ikinci doz aşı vurulacağı bilgisini verdi. “Toplumun yüzde 80’i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız.” diyen güzel manken, öncü olmak istediğini söyledi.

Çağla Şikel 40’ta

Çağla Şikel’in aşı olurken sosyal medyada paylaştığı görüntü:

Koronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler