Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Aşçılık Eğitimi Almaya Başadı

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Aşçılık Eğitimi Almaya Başadı

Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık eğitimi almaya başladı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, elmalı turta yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa eşinden yorum geldi. İşte o kare;

Başak Dizer’den Hamile Pozu

Malum, Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi geçtiğimiz kasım ayında Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beş aylık hamile olan eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, önceki gün ilk kez büyüyen karnıyla paylaşım yaparak takipçilerini sevindirdi.

Başak Dizer Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’den Yeni Paylaşım

Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Başak Dizer’in hamile olması nedeniyle, çekimleri Kars’ta gerçekleşen ‘Aşıklar Bayramı’ filmi biter bitmez Bodrum’a gitti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul’a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncu, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacak.

Şimdilerde projesi olmayan Tatlıtuğ, 44 yaşındaki stil danışmanı eşiyle Bodrum’da yürüyüşler yaparak, Dizer’e hamilelik döneminde destek olacak ve balık ve deniz tutkusunu kış mevsiminde Bodrum’da sürdürecek.

Bodrum’da birlikte vakit geçiren ünlü çiftten Başak Dizer, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Kıvanç Tatlıtuğ Netflix’in Belçika Yapımı Dizisi Into The Night’ın İkinci Sezonuna Konuk Oldu…

Kıvanç Tatlıtuğ Aşçılık Eğitimi Almaya Başadı

Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ve baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir süredir Aşçılık eğitimi almaya başladı. Elmalı Turta yapan Tatlıtuğ, bu anları videoya çektirdi.

Tatlıtuğ, videoyu sosyal medya hesabından “Apfelstrudel (Elmalı Strudel) Profesyonel aşçılık eğitiminde bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime teşekkür ederim.” notuyla paylaştı. Paylaşım yoğun ilgi gördü. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Başak Dizer paylaşımın altına “Şekerci mi baban senin” yorumu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler