Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl: İki Evliliği De İyi ki Yapmışım

İlgili Postlar

Sinan Akçıl: İki Evliliği De İyi ki Yapmışım

Geçtiğimiz günlerde reklam ayrılığı yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Sinan Akçıl “İki evliliği de iyi ki yapmışım” dedi. İşte o açıklamalar;

“Evleri Ayırdık”

“Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen Sinan Akçıl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.”

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Ayrılığı Reklam Mı?

Daha önce boşanan ama ayrılığa 20 gün dayabilen çiftin ikisi de şuan da yeni projeler eşiğinde. Sinan Akçıl yeni albümü üzerinde çalışıyorken, Kıratlı’nın da bir tiyatro oyununda yer alacağı öğrenildi. Bu gelişmeler ikilinin ayrılığının yalan olabileceği söylentilerini de beraberinde getirdi. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ayrılığının reklam olup olmadığı ilerleyen günlerde gün yüzüne çıkacak gibi duruyor…

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın Ayrılık Nedeni Çocuk Mu?

Sinan Akçıl: İki Evliliği De İyi ki Yapmışım

Basın mensupları ile sohbet eden Akçıl, Burcu Kıratlı ile boşanma süreciyle ilgili sorulara “Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef, Türkiye’ye örnek olacak bir ayrılık göreceksiniz, çünkü sonuçta biz birbirimizi çok sevdik ve bitişi de öyle olmalı diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

2. Sayfa programına da konuk olan Sinan Akçıl, geçen yıl ikinci kez evlendiği Burcu Kıratlı ile aldıkları bu boşanma kararı hakkında yöneltilen soruları yanıtladı: “Bu karardan dönmem. Karşılıklı bir karar bu. Birisinin bir hamle yapması gerekiyor ya, o yüzden boşanma davasını ben açtım.” Kıratlı ile 2 kez nikâh masasına oturan Akçıl, sözlerine şöyle devam etti: “Bu 3 yıl çok değerliydi. Ben sevdiğim kadınla iki kez evlendim ve asla pişman değilim. İyi ki bu iki evliliği yapmışım.”

Dövmeyi Sildirmeyeceğim

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’nın adının baş harfini yazdırdığı dövmesini sildirmeyeceğini söyledi: “Burcu’dan kalan dövme var, dursun. Geçmişteki fotoğrafları da silmek bana ihanet gibi geliyor. Burcu da ben de kıskanç insanlardık. Ben gizli kıskançtım.”

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler