Ana SayfaDünyaKısa bir uyku molasından önce makyajsız Adriana Lima!

İlgili Postlar

Kısa bir uyku molasından önce makyajsız Adriana Lima!

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima, 36 yaşında olmasına rağmen her fırsatta doğal halini de sergilemekten çekinmiyor. Adriana Lima, aktif kullandığı sosyal medya hesaplarından doğal görünümünü yani makyajsız pozlarını paylaşıyor. İşte bunlardan biri de bu Adriana Lima makyajsız pozu.

Adriana Lima’dan ‘mide bulandıran’ paylaşım!

Adriana Lima Makyajsız Fotoğrafıyla Dikkat Çekti

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, son makyajsız paylaşımını “Şekerleme vakti umutları” notuyla paylaştı. Ünlü top modelin dillere destan güzelliğinin aslında doğal güzelliği olması bir kez daha gözler önüne serilirken takipçilerinden beğeni dolu yorumlar geldi.

Yaklaşık 1 yıldır Türk yazar Metin Hara ile birlikte olan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, yatakta uyku öncesi doal halini bir kez daha paylaştı. Adriana Lima’nın makyajsız hali ile de çok güzel olması gerçekten bulunduğu konumu hak ettiği şeklinde yorumlandı.

Adriana Lima ve Metin Hara’nın yatak pozu olay yarattı!

Adriana Lima’nın Sosyal Medya Hesabından Makyajsız Paylaşımları Devam Ediyor

Adriana Lima, aktif kullandığı Instagram hesabından belirli dönemlerde makyajsız paylaşımlar yaparak adeta yıllara meydan okuyor. 36 yaşındaki Brezilyalı top model, Instagram’dan yaptığı son paylaşımında uyku öncesi doğal halini “Şekerleme vakti umutları” notuyla birlikte paylaştı.

Adriana Lima Makyajsız
Adriana Lima Makyajsız

Adriana Lima’dan, Metin Hara’ya çağrı: Yanıma yerleş!

Adriana Lima, son paylaşımındaki makyajsız doğal halini daha önce de uyku öncesi “İyi geceler” notuyla paylaşmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler