Ana SayfaDünyaBella Hadid estetik iddialarına ne dedi?

İlgili Postlar

Bella Hadid estetik iddialarına ne dedi?

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, son dönemlerde hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Bella Hadid estetik iddialarına ne dedi? İşte detaylar.

Türkiye’de de takip edilen isimlerden birisi olan Bella Hadid, şu aralar zor günler geçiriyor. Güzelliği nedeniyle sürekli gündemde olan ünlü modelin özellikle estetik güzeli olduğuna yönelik iddiaların çok fazla gündemde yer alması güzel ismi rahatsız etmiş durumda.

Bella Hadid estetik mi yaptırdı?

Bella Hadid burun ve yüz bölgesine estetik yaptırdığına yönelik iddiaları kesin bir dille yalanladı. Estetik konusunda hiçbir görüşe katılmadığını söyleyen Hadid, özel bir dergiye röportaj verdi.

“Modelliğe 16 yaşında başladım”

Modelliğe ilk olarak 16 yaşında başladığını söyleyen Bella Hadid, bu dönemde çekilen fotoğraflarla şu andaki halinin karşılaştırılarak estetik iddialarının öne atıldığını belirtti. Genç yaşta burun ve yüz bölgesindeki hatların tam olarak oturmadığından dolayı farkların olabileceğini belirten model ”İnsanlar, güzelliğim için birçok estetik operasyon geçirdiğimi düşünüyor ama istersen bunun doğru olmadığını anlamak için yüzümü tarayabiliriz. Dudaklarıma dolgu yaptırmaktan çok korkuyorum, yüzümün dağılmasını istemiyorum. Burnumun ve çenemin daha iyi görünmesi için kontür uygulaması yapıyorum. İnsanların doğru kontür tekniklerini bilmesi hayat kurtarıcı.” dedi.

“Okul yılları zorlu geçti”

Okul çağında zor bir dönem yaşadığını da belirten Bella Hadid, kendinden büyüklerin kendisine yönelik zorbaca hareketlerde bulunduğunu ve bu nedenle de psikolojik destek dahi aldığını ifade etti.

“Ablam beni kıskandı”

Kendisi gibi model olan ablası Gigi Hadid ile ilgili de şaşırtıcı açıklamalarda bulunan Bella Hadid, özellikle ergenlik dönemlerinde ablasının güzelliği nedeniyle kendisini kıskandığını söyledi. Ünlü model ergenlik yıllarındayken ince bir belim ve geniş kalçalarım vardı, tombuldum. Gigi’nin karın kaslarını ve atletik vücudunu gördükçe ben kalçalarım yüzünden utanıyordum. Ayrıca garip bir yüzüm olduğunu düşünüyordum. Özelliklerimden dolayı okuldaki arkadaşlarım tarafından zorbalığa uğradığımı çok iyi hatırlıyorum.” dedi.

Tüm bu durum ünlü modelin zor bir yaşamın ardından hala aynı sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyleyen Bella Hadid, yaptığı bu açıklamalarla gündemde yer aldı. Özellikle sosyal medya hesabından yapılan eleştirilere bugüne kadar yanıt vererek savunma yapan model, verdiği bu röportaj ile birlikte bu konudaki tartışmalara da son noktaya koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler