Ana SayfaDizilerArjantinli Yıldız Messi, Türk Dizisi Hayranı Çıktı!

İlgili Postlar

Arjantinli Yıldız Messi, Türk Dizisi Hayranı Çıktı!

Barcelona’nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin, Instagram’dan yaptığı paylaşımda Türk dizilerinin hayranı olduğu ortaya çıktı. İşte dünyaca ünlü Arjantinli yıldız Messi’den çok konuşulan o paylaşım…Peki Messi hangi Türk dizisini izliyor? İşte detaylar…

Arjantinli Yıldız Messi, Türk Dizisi Hayranı Çıktı!

Futbol denilince akıla gelen ilk isimlerden biri olan Messi, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Messi, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Türk dizisi hayranı olduğunu belli etti. Messi çocuklarının videosunu paylaştığı sırada salonunda yer alan televizyonda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in baş rollerini paylaştığı Kara Para Aşk  dizisi ekrana geliyor.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Kara Para Aşk Dizisi 107 Ülkede Birden Yayınlanıyor!

Başrollerini  Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ dizisi bugüne kadar 107 ülkede yayınlanarak ihracat rekoru kırmıştı. Son olarak İspanya’da “Amor de Contrabando” ismiyle yayınlanmaya başlayan dizi 28 Mayıs’taki ilk bölümüyle yüzde 4.7 share alarak gün birincisi oldu. İspanya’nın önde gelen televizyon kanalı Nova’da yayınlanan diziyi seyredenler arasında Barcelona’da forma giyen efsane futbolcu Lionel Messi de vardı. Messi çocuklarının bir videosunu paylaşırken arka plandaki televizyonda ‘Kara Para Aşk’ dizisinden bir sahne olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ekranın sevdiği oyuncular arasında yer alan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek yurt dışında da başarılı oyunculuğu ile gündemde yerini alıyorlar. Kara Para Aşk dizisi yurt dışında da olumlu tepkiler alıyor.

Engin Akyürek Kimdir?

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler