Ana SayfaDünya54 yaşında hamile kaldı

İlgili Postlar

54 yaşında hamile kaldı

Tüm dünyanın yakından takip ettiği bir isim olan Brigitte Nielsen, hamile olduğunu açıkladı. 54 yaşındaki ünlü isim bebek bekliyor.

Hollywood oyuncusu olan Brigitte Nielsen, gittiği her yerde ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Son günlerde hakkında hamile olduğuna dair haberler çıkan ve bu konuda oldukça şaşkınlık yaratan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“Hamileyim”

Brigitte Nielsen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hamile olduğunu duyurdu. Daha önce kendinden 15 yaş küçük birisiyle hayatını birleştiren ve evlilik yapan Brigitte Nielsen, bu eşinden bebek bekliyor. 54 yaşında olması bu konuda en çok konuşulan konulardan birisi olurken, Brigitte Nielsen tarafından yapılan açıklamalar sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan konu 54 yaşında birisinin hamile kalması oldu.

Cevapsız kaldı

Sosyal medya hesabından açıklama yapmış olmasına karşın geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte parkta yürüyüş yaparken görüntülenen Brigitte Nielsen, sorulara yanıt vermekten kaçındı ve sessiz bir şekilde bölgede uzaklaştı. Brigitte Nielsen tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ise şöyle;

Brigitte Nielsen kimdir?

Bir dönem Sylvester Stallone ile evli olan ve bu sayede daha çok ön planda tutulan Brigitte Nielsen, Stallone’den ayrıldıktan sonra yeniden bir evlilik yaptı. 2006 yılında Mattia Dessi ile evlenen Brigitte Nielsen, 4 çocuğa sahip. Oyuncunun en büyük çocuğu 34 yaşında olurken en küçük çocuğu ise 23 yaşında. Yeninde hamile kalan Brigitte Nielsen böylece 35 yaş farka sahip çocuklarına bakacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler