Ana SayfaDünyaUma Thurman Netflix ile geri dönüyor

İlgili Postlar

Uma Thurman Netflix ile geri dönüyor

Hollywood’un en popüler isimlerinden birisi olan Uma Thurman, yeni projesiyle yeniden sevenlerini ekran başına toplayacak. İşte detaylar.

Son dönemlerde özgün yapımları ile dikkat çeken Netflix, Uma Thurman ile anlaştı. Yapılan anlaşma ile birlikte Chambers dizisinin kadrosuna dahil olan Uma Thurman, yayına başlayacak olan dizi sayesinde sevenleriyle Netflix’te buluşacak.

Unutulmaz rolleriyle efsane: Uma Thurman

Bugüne kadarki süreç içerisinde Kill Bill gibi efsane filmde yer alan ve şimdiden unutulmazlardan birsi olmayı başaran oyuncunun Netflix dizisinde yer alacak olması dizi beklentilerini de arttırdı. Netflix’in reklam yapabilmesi adına da yeni projenin çok önemli olduğu görülürken dizinin şimdiden yüksek beklenti yaratması dikkat çekti.

Chamber konusu ne?

Uma Thurman’ın dahil olduğu dizide hayatını kalp nakli sonrasında kalbin asıl sahibinin kötü davranışlarının görülmeye başlanması ele alınıyor. Uma Thurman’ın dahil olduğu dizide Uma Thurman’ın rolü ise kalp bağışı yapan kişinin annesi Nancy. Dizinin kamera arkası kadrosunda ise yapımcı olarak Stephen Gaghan, Leah Rachel, Akela Cooper, Wolfgang Hammer, Winnie Kemp ve Alfonso Gomez-Rejon var. Çekimlere önümüzdeki dönemlerde başlanacak olan dizinin yayın tarihi ise 2019.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler