Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'ın Mafyaya Şikayet Ettiği Arto'dan Ağır Sözler!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın Mafyaya Şikayet Ettiği Arto’dan Ağır Sözler!

Ünlü DJ Kerimcan Durmaz’ın mafyaya ‘Kulağını çeker misiniz’ dediği iddia edilmesi magazin gündemine ses getirmişti. Daha sonra ise bu kişinin Arto olduğu iddiası gündeme gelmişti. Arto sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Kerimcan Durmaz, Selin Çiğerci’nin Nişanlısından Mı Hoşlanıyor? Selin Ciğerci Açıklama Yaptı

Kerimcan Durmaz’ın Mafyaya Şikayet Ettiği Arto’dan Ağır Sözler!

Sosyal medya hesabından Sarallar grubunun bir üyesine kendisine hakaret eden kişiyi şikayet eden ünlü Kerimcan Durmaz, bu konuyla alakalı magazin gündeminde konuşulmuştu. İfade veren Durmaz’ın şikayet ettiği kişinin kim olduğu ise merak konusu olmuştu. Kerimcan Durmaz’ın şikayeti yerine getirilmedi.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz’ın şikayet ettiği kişinin şarkıcı Arto olarak tanınan şarkıcı Harutyan Dalga olduğu ortaya çıkması üzerine, Arto sosyal medya hesabından Kerimcan Durmaz için ağır ifadeler kullandı.

Arto Kerimcan Durmaz’ı hedef alan paylaşımında şunları söyledi; “Sen nasıl kuduz, azmış, iğrenç, müptezel bir köpekmişsin dicem ama hayvanlara hakaret etmiş olacağım. Amerika’dayım, dönünce tabi hesabını ödeyeceksin adalete.” Arto’nun bu sözleri sosyal medyayı birbirine kattı.

Kerimcan Durmaz’ın Mafyaya Şikayet Ettiği Arto’dan Ağır Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler