Ana SayfaDedikoduAdnan Oktar İlk İfadesini Verdi: Atatürkçü ve Suçsuzum!

İlgili Postlar

Adnan Oktar İlk İfadesini Verdi: Atatürkçü ve Suçsuzum!

Adnan Oktar operasyonunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Gündemden düşmeyen, herkes tarafından merakla takip edilen operasyonda Adnan Oktar’ın ifadesi ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın söylemiş olduğu sözler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Adnan Oktar hakkında bulunan suçlara ne cevap verdi? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar için ikinci operasyon başlıyor! Sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri…

Adnan Oktar İlk İfadesini Verdi: Atatürkçü ve Suçsuzum!

Son dakika: Adnan Oktar tutuklandı!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmaya sevk edilen 176 şüpheliden, Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “Çocuğun cinsel istismarı”, “Cinsel saldırı”, suçlarının da aralarında bulunduğu çeşitli suçlardan tutuklandı. Bir kısmının ise hala sorgusu sürmekte. Operasyonun baş ismi olan Adnan Oktar’ın ise herkesi şaşırtacak ifadesi ortaya çıktı.

Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa feda olsun” diyen kadının kim olduğu ortaya çıktı!

“Atatürkçü, Milliyetçi ve Suçsuzum”

Adnan Oktar’ın davetlerinde sahne alan sanatçılar açıklama yaptı!

Operasyon kapsamında ifade veren Oktar, “Atatürkçü, milliyetçi ve suçsuzum. Müştekiler bana kumpas kurmuşlardır. Yurt dışı görüşmelerim Türkiye aleyhine değil, Türkiye lehine yapılan görüşmelerdir. Küçük kızları evine alarak cinsel tacizde bulunduğuma dair iddiaları da kabul etmiyorum. Ben kanuna, hukuka uygun yaşayan bir kişiyim. İddiaları çirkin buluyorum, kabul etmiyorum. Gittiğim yerler bellidir. Gizli anlaşılmaz örgüt lideri bir kişi değilim” dedi.

İşte Adnan Oktar’ın El Konulan Şirketleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler