Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar için "Milyar tane evladım olsa feda olsun" diyen kadının kim...

İlgili Postlar

Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa feda olsun” diyen kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa feda olsun” diyen kadının kim olduğu ortaya çıktı! Adnan Oktar için adliye önünde eylem yapıp “Milyar tane evladım olsa, Adnan Oktar ve arkadaşlarına feda ederim” diyen kadının gerçekte kim olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın davetlerinde sahne alan sanatçılar açıklama yaptı!

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleşen geniş çaplı bir operasyon ile gözaltına alınan Adnan Oktar’ın hakkında gün yüzüne çıkan itiraflar şoke ediyor. Şimdi de genç bir kız Adnan Oktar’ın ekibindekiler tarafından nasıl tuzağa düşürülmeye çalışıldığını anlattı.

Adnan Oktar Kimdir?

Nursel Tekin kim çıktı?

A Haber’in haberine göre; Adnan Oktar örgütünde yer alan Nursel Tekin ve iki oğlu ile ilgili genç kızları ağlarına düşürmeye çalıştıkları iddiaları gündeme geldi. Nursel Tekin’in duruma göre bazen tesettürlü giyinerek mutaassıp bir aile imajı çizdiği, bazen de cemiyet hayatına mensup olan bir aile imajı çizdiği belirtildi.

Nursel Tekin’den Adnan Oktar’a destek

Nursel Tekin, Adnan Oktar’ın gözaltına alınmasının ardından adliye önünde bir grupla birlikte eylem yaptığı ve Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa, Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim.” demişti.

Nursel Tekin ve oğulları genç kızı böyle tuzağa düşürmeye çalıştı

Adnan Oktar’ın ekibine dahil olduğu iddia edilen Nursel Tekin’in iki oğlu ile birlikte bir genç kızı tuzağa düşürmeye çalıştığı iddia edildi. Genç kız iddialarını şu şekilde ifade etti: “Can bana yaklaştı. Can, annesi ve Bora. AVM’de alışveriş yaparken beni takip ettiler. Tanışmak istediğini söyledi. Çok terbiyeli, iyi giyimli biri gibi gözüküp anneme kızınızdan çok etkilendim, tanışmak istiyorum dedi. Nursel hanım da oradaydı. Hanım diyorum ama… Annem, ben, siz ve kızınız bir kahve içelim dedi. 2 tane minicik elbiseli eskort kız geldi yanımıza onları tersleyip abiye gidin dedi. Ben anlayamadım olanları. Elimden telefonumu aldı kibarca numarasını yazdı benden kendini aradı. Daha sonra mesaj attı. Buluştuk, görüştük, sevgilisi gibiydik. Çiçekler, mesajlar, buluşmalar. Hep bir korku vardı içimde. Bora da bizimle gelirdi hep. Bora da bana yakın davranırdı. İkisi de hep ‘Muazzam bir güzelliğin var. Sen çok farklısın, eğitimlisin, kedi gibisin’ derlerdi.Sürekli vücuduma, bedenime, yüzüme, dudaklarıma iltifat ederlerdi. Burun takıntıları var sanırım. Burnuma hep kedi burnu diyorlardı. Bu kedi muhabbeti zaten çok sıkıyordu beni. Bakire olduğumu biliyorlardı sanırım. O yüzden bana hep ‘İstemediğim bir şey sana asla yapmam’ diyordu. Evlerine asla gitmedim yemin ederim. Ama hep evlerine götürmeye çalıştılar, programa çağırdılar. Bana hep ‘Parti yapalım sana, kahvaltıya gel’ dediler. Gitmedim. Ama hala benimle konuşuyorlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler