Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu ile ayrılan Duygu Su Gülpınar, perde arkasını anlattı!

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu ile ayrılan Duygu Su Gülpınar, perde arkasını anlattı!

Ali Ağaoğlu ile ayrılan Duygu Su Gülpınar, perde arkasını anlattı! Ali Ağaoğlu’nun genç sevgilisi olarak anılan Duygu Su Gülpınar, ayrılığın ardından merak edilen soruları yanıtladı. Sosyal medya hesabından merak edilenleri anlatan Duygu Su Gülpınar, açıklamaları ile saşırttı. Detaylar haberimizde…

Duygu Su Gülpınar, sevgilisi Ali Ağaoğlu’na aşkını sosyal medyadan anlattı!

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar ayrıldı

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile arasında 38 yaş fark olmasına rağmen yaşadığı aşkla sık sık magazin gündeminde yer alan Duygu Su Gülpınar, şimdi de ayrılık haberleri ile gündemde. Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar ayrıldı.

Ali Ağaoğlu Kimdir?

Duygu Su Gülpınar merak edilenleri yanıtladı

Bigutay isimli sevgilisi ile yeni bir aşka yelken açan Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu ile ayrılığının ardından merak edilenleri sosyal medya hesabından açıkladı. Duygu Su Gülpınar’ın yanıtları şu şekilde: “Diş dolgusu estetik sayılıyorsa iki dişimde var. Hikayelerdeki araba ve artık göreceğiniz her şey Bigutay ile ikimizin. Hayatımdaki en değerli 3 kişi kuzenim Merve, kız kardeşim Jülide ve Bigutay… Aldıklarımı iade ettim, kolumdaki bilekliği ben aldım! Okulumu okurken stajyer antrenörlük yapıyordum. Daha sonra PT olana kadar devam ettim. İzmir’de birçok spor salonu açtık. Güzel işler yaptım. Her şeyi geride bıraktım. 3 yıl önce de bir hayatım vardı. Yeni doğmadım! Küçük bir kızken hep balerin olmak isterdim… Oldum. Balerin olup Royal’de dans etmek istedim… Olmadı. İnsanlara yardım edebilecek güce sahip olmayı istedim… Oldu. Ailemle hep mutlu yaşamak istedim… Olmadı. Hep bir köpeğim olsun isterdim… Oldu. Şu sıralar da, hep böyle kalmak istiyorum. Umarım olur. Beni yoktan var etmedi kimse. Ben vardım! Yüksekten uçmadım ben, çakılmamı beklemeyin!”

Duygu Su Gülpınar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler