Ana SayfaÜnlülerGüvenlikler Edis'in annesini tanımayınca!

İlgili Postlar

Güvenlikler Edis’in annesini tanımayınca!

Konser verdiği sırada sahneye gelen annesini güvenliklerin tanımaması üzerine Edis ve güvenlikler arasında komik diyaloglar yaşandı. İşte konserden o anlar.

Altınoluk’ta konser veren Edis, uzun zamandan beri görmediği annesiyle sahnede sarılmak istedi. Güvenlik Edis’in annesini tanımayınca araya girmeye çalışırken, durum sonradan anlaşıldı.

Edis Görgülü kimdir?

Annesini 1.5 aydır göremiyordu!

Turne kapsamında il il dolaşan Edis, bu nedenle anne ve babasından 1.5 aydır uzak kalıyordu. Konser verdiği yere anne ve babasının geldiğini gören Edis, sahnede büyük bir sevinç yaşadı. Sahnede Eyvallah şarkısını söyleyen Edis, şarkısının hikayesini “Bu şarkımı da 15 yaşında yazdım, artık kime sinirlendiysem” diyerek anlattı. Bu sözün üzerine seyirciler arasındaki annesi “Bana” derken annesi sahneye giderek oğlunu öpmek istedi. Bu arada ise güvenlikler araya girerek annesini alandan uzaklaştırmaya çalıştı ve “Hanımefendi sahneye yaklaşmıyoruz, lütfen” dedi.

Edis müdahale etti

“Burada yaklaşmasa ne olur, her gün aynı evdeyiz. O, ne olacak?” demesiyle duruma el atan Edis herkesin gülmesine neden oldu. Edis sonrasında “Beni bu güzelliklerden mi koruyorsunuz? Hiçbirinden bana zarar gelmez” diyerek büyük bir destek alırken, annesi ile hasret giderdi. Kısa bir konuşma yapan Edis’in annesi ise  “Oğlumu sahnede izlemek inanılmaz güzel. Sanatçı izlemek gibi değil de… Nasıl onu anaokulunda müsamerede izliyordum, şimdi yine geldim ve onu müsamere de izliyorum gibi… Çok gurur duydum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler