Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz, Selin Çiğerci'nin Nişanlısından Mı Hoşlanıyor? Selin Ciğerci Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz, Selin Çiğerci’nin Nişanlısından Mı Hoşlanıyor? Selin Ciğerci Açıklama Yaptı

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, sosyal medya hesaplarında sürekli fotoğraf paylaşan Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci küslüğü herkesin dikkatini çekmişti. İkilinin küslüğü ile alakalı ortaya çok konuşulacak bir iddia atıldı. Kerimcan Durmaz, Selin Ciğerci’nin nişanlısından hoşlandığı için mi dostluk bitti? Detaylar haberimizde…

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz, Selin Çiğerci’nin Nişanlısından Mı Hoşlanıyor? Selin Ciğerci Açıklama Yaptı

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz dostluğu herkes tarafından bilinmekle beraber, ikilinin sürekli birbirleriyle olduğu zamanlarda komik paylaşımları da takip ediliyordu. Hal böyle olunca iki fenomenin küslüğü de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Asıl konu ise bugün ortaya atılan küslüğün sebebi oldu. İddialara göre Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci küslüğü, Kerimcan Durmaz’ın Selin Ciğerci’in nişanlısı olan Gökhan Çıra’dan hoşlanması sonucu bitmiş.Bu iddialar ortaya atıldıktan sona sosyal medya karıştı. Fakat konu ile alakalı açıklama Selin Ciğerci’den geldi.

Selin Ciğerci Kimdir? 

Selin Ciğerci Sosyal Medya Hesabından Konu İle Alakalı Açıklama Yaptı

Gökhan Çıra Kimdir?

İddia ortaya atıldığından beri takipçiler ikiliyi sıkıştırdı. İlk açıklama ise Selin Ciğerci’den geldi. Instagram hesabından hikaye atarak açıklama yapan Selin Ciğerci, şunları söyledi: “Kerimcan’la aramız limoli, dargınız sadece. Fotoğraflarımızı Instagram’da duruyor hala. Onunda aynı şekilde. Yarın akşam beni arasa ‘Ne yapıyorsun ablam’ dese yine aynı şekilde ‘iyiyim ablam’ derim konu kapanır. Böyle şeylere itibar etmeyin.”dedi.

Kerimcan Durmaz, Selin Çiğerci’nin Nişanlısından Mı Hoşlanıyor? Selin Ciğerci Açıklama Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler