Ana SayfaDedikoduŞevval Sam: İdam Gelirse Azınlıklara ve Fakir İnsanlara Zararı Dokunur

İlgili Postlar

Şevval Sam: İdam Gelirse Azınlıklara ve Fakir İnsanlara Zararı Dokunur

Yasak Elma dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Şevval Sam, son günlerin konusu olan idam ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şevval Sam idam için ne düşünüyor? Detayları haberimizde…

Şevval Sam: İdam Gelirse Azınlıklara ve Fakir İnsanlara Zararı Dokunur

Şevval Sam Kimdir?

Müzisyen kimliği ile tanıdığımız, son günlerde ise Yasak Elma dizisinde ki başarılı rolü ile konuşulan Şevval Sam şu sıralar gündemde olan idam ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oya Çınar’a röportaj veren Şevval Sam, değerlendirmelerde bulundu. İdama karşı olduğunu söyleyen Şevval Sam kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtları verdi:

Şevval Sam sessizliğini bozdu! Talat Bulut’un taciz iddiasıyla ilgili ne dedi?

-“Nasıl bu hale geldik?” diyor musunuz?

Zaten neredeydik ki nereye geldik! Bu hale gelmedik, biz hep bu haldeydik.

-Herkes kendi yaşadığı dönemde olanları daha kötü algılıyor galiba…

Evet, biz sadece bugün olanlara bire bir şahitlik ettiğimiz için dehşete kapılıyoruz. Oysa başını acıdan kaldıramadı ki zavallı memleketim… Çok daha şiddet içerikli yıllardan geçtik. Bu topraklar ne acılar gördü. Kültürel, tahirsel, mezhepsel, etnik sebeplerden çekilmiş acılar, ödenmiş ağır bedeller var.

-Türkiye’ye gelirse…

Son derece tehlikeli olur, sorgusuz sualsiz linç eğilimi gösteren bir toplumuz. İdam, eğitim hakkı bastırılmış, örselenmiş bir toplum için son derece tehlikeli bir yöntem. Hukuk ve adalet konusunda hala çok yolu olan bir sistemin içindeyiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler