Ana SayfaDünyaKendall Jennerr Kendisini Tehdit Eden Kişi İçin 5 Yıl Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

İlgili Postlar

Kendall Jennerr Kendisini Tehdit Eden Kişi İçin 5 Yıl Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Bir süredir kendisini tehdit eden hayranına karşı hukuk mücadelesi veren Kendall Jenner, sonunda istediğini aldı. Kendall Jenner, kendisini tehdit eden kili için 5 yıl uzaklaştırma kararı aldırdı.

Çıplak Fotoğraflarıyla İlgi  Odağı Olan Kendall Jenner

113 milyon takipçisi olan Kendall Jenner ,instagram  hesabından soyunarak verdiği çıplak pozlar ilgi odağı oldu 2 milyona yakın beğeni aldı düzgün fiziğiyle ve güzelliğiyle herkese şapka çıkarttı. 1995 doğumlu başarılı manken şuan dünyanın en fazla kazanan modellerinden biri olmayı başardı.

Kendall Jenner Kimdir?

Mert Alaş’a Soyundu!

Son zamanlarda dünyaca ünlü starlarla çalışan fotoğraf sanatçısı Mert Alaşın kadrajında bu seferde Kendall Jenner vardı. Moda çekimi için bir araya gelen ikili Kendall’ın çıplak pozlar vermesiyle son buldu. Kısa sürede çok fazla etkileşim alan paylaşımın altında hayranları ‘gerçekten olağanüstü’ yorumlarını yaparken Alaş; ‘günün en güzel kadını’ ifadesini kullanmayı tercih etti.

Kendall Jennerr Kendisini Tehdit Eden Kişi İçin 5 Yıl Uzaklaştırma Kararı Aldırdı

Forbes’un dünyanın en çok kazanan mankenler listesinde zirveye yer alan Amerikalı model ve televizyon yıldızı Kendall Jenner, Malik Bowker’ın önce onu sonra da kendisini öldürmeyi planladığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Yapılan incelemelerden sonra Jenner polis korumasına alıdı. Bowker hakkında ise mahkemeden beş yıllık uzaklaştırma kararı çıktı.

Ntv’nin haberine göre; Bowker’ın 25 yaşındaki mankenin evi, iş yeri ve aracından en az 30 metre uzak durması gerekiyor. Adam kaçırmadan sabıkalı olan ve şu anda bir hastanede psikiyatri tedavisi gören Bowker’ın mankenle elektronik temas kurması da yasaklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler